hur man ska gå kajak camping

hur man ska gå kajak camping

En kajak campingtur erbjuder fantastisk utsikt över platser som är svårtillgängliga på land . Även vikten av varor är inte lika viktigt för kajak camping som det är med backpacking , spelar formen på dina artiklar en stor roll i kajak camping . Här är några saker du bör veta innan du åker kajak camping

Du behöver : .
Kayak
Grundläggande camping leveranser .


1 .
Kunna packa båten . Ditt mål med emballaget är att få din kajak att nivån i vatten med dig i den . Aktern bör ha mer tyngd . Du vill centrera vikt från sida till sida också. Tunga föremål som mat och vatten bör gå så lågt som möjligt och i mitten av kajaken.
2 .
vidta grundläggande camping leveranser . Beroende på det område där du kajak kan nätter få kyliga . Du behöver skydd, mat , köksutrustning, kläder, kroppsvårdsprodukter objekt och en sovsäck . När du går kajak camping , bör du anta att allt skulle bli blöt och packa därefter. Drybags eller plastpåsar sopor kan användas för att hålla vattnet bort din försörjning .
3 .
Planera din resa så att du har åtminstone en ungefärlig uppfattning om var du planerar att kajak . Om du ska kajak ensam , låt någon som vet dina planer och har en bestämd tid att checka in med den personen . Titta på saker som tidvatten och väder för området .
4 .
vara respektfull. De flesta mark ägs av någon och du vill inte hamna i problem för olaga intrång. Campa inte i områden som är tydligt markerade som privat egendom . Håll din branden under kontroll och gräva dass hål för att gå pottan . Ta alla dina sopor med dig när du lämnar din lägerplats.
5 .
Gå på din resa. När du dubbelkolla att du har alla dina leveranser har leveranser lastas på båten och har lagt ned en rolig dag med kajakpaddling , behöver du bara hitta en plats att krascha .

tips och varningar


 • Ta minst tre liter vatten eller för varje dag av resa .
 • Kontrollera brand begränsningar och vädertjänst innan du går camping .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en kalkon samtal
  Hur man knyter en drop - shot rigg
  hur man ska gå valskådning
  Hur du tar en fågel turné
  hur man gör en hop docka på vattenskidor
  hur man köper en hantelställ
  hur man installerar en brandsläckare båt brand
  hur fågelskådning i New Hampshire
  hur de ska jaga bison
  hur man hittar parker i Columbus, Ohio