hur man surfar norra strand

hur man surfar norra strand

Det finns en anledning till att norra stranden av den hawaiianska ön Oahu är ofta kallad " Seven Mile mirakel " . Under den nordamerikanska vintermånaderna denna kuststräcka får mest konsekvent kraftfulla vågor på jorden , vilket gör den till den mest utmanande plats på jorden för surfare att rida vågor . I grund och botten , om du är en bergsbestigare , det är Everest , en fotboll aficionado , det är VM , en cyklist , Tour de France
1 .
Förberedelser för att surfa Oahu 's North Shore borde inte ens prövas utan minst fem till 10 års nätsurfandet . Så , om du passar som förutsättning , läs vidare .
2 .
komma i form. Om du planerar att surfa på norra stranden , bör du planera också på nästan drunkna , det är oundvikligt . Men oroa dig inte , delstaten Hawaii sysselsätter mest kvalificerade kåren av badvakter överallt . Alla lika, förbereda din kropp och sinne för vad som kommer att vara det mest extrema nätsurfandet av ditt liv .
3 .
göra forskning. Den norra stranden består av ett stort antal platser med extremt olika svårighetsgrader , från det inbjudande mellow rullarna på Chun 's Reef till hårresande fat i den världsberömda Banzai Pipeline . Läs om dem alla , antingen i böcker eller på Internet , och bestämma vilken plats bäst matchar din surfing förmågor .
4 .
få rätt utrustning . Eftersom norra stranden kräver det bästa av dina förmågor , bör det inte komma som någon överraskning att surfare måste möta utmaningen när du använder bästa möjliga utrustning . Detta innebär montering ett koger med bräder av olika längd för alla tänkbara förhållanden , att få flera starka koppel och köpa välrenommerade surfing kläder som inte kommer att falla sönder eller spricka i sömmarna under tvång .
5 .

Hitta en plats att bo . Boende direkt på norra stranden är gles och dyr . Troligtvis bor du i Honolulu , hyr en bil och gör 30-till 45-minuters bilresa när surf kommer upp . Ändå tar hand om alla de här sakerna innan de anländer .
6 .
Väl där , titta . På Hawaii , är vågorna blir oftast större eller tappa i storlek . Så du bör titta på surf plats du vill surfa i minst en halvtimme innan faktiskt paddla ut . Dessutom är det inte en dålig idé att ställa en badvakt om villkor , de är där för att hjälpa dig
7
Paddla ut , vara respektfull och ha roligt . . Kom ihåg att Hawaiians har bott och surfa här i århundraden , så ge dem den respekt de förtjänar. Ett tips , om du är i en ensam position för att fånga en uppsättning våg , gå oavsett vad , eftersom norra strand är den ultimata Proving Grounds , vilket innebär att om du inte går , kan du inte få en andra chans under den aktuella session .


Relaterade artiklar


hur de ska jaga i Illinois
hur man jonglera bowling stift
hur man fiskar efter haj på en trampbåt
hur man använder hackel tång för flugfiske
hur man förutsättning för en vandring
hur man kan planera en pulka resa
hur man vandra Lost Coast trail
hur reparera anka lockbete
hur man tränar jakt etikett
hur man vandra förlorade gruvan spår i Texas