hur man undviker att fastna i det islagsområde

hur man undviker att fastna i det islagsområde

I surfa , det islagsområde-området havet ligger precis utanför på stranden och nå hela vägen till strax innanför de yttersta yttre vågor-är allmänt känd som den mest farliga och därför otrevlig plats att vara . Men att surfare måste paddla genom islagsområde i syfte att göra det till utanför och fånga in , eller optimala vågor
1 .
Undvika islagsområdet handlar om förberedelse . Så är det första du vill göra skanna havet på den plats som du planerar att surfa och se exakt vad som händer på där vågorna bryter , om det finns en rip eller inte , om det finns en aktuell igång , och i så fall i vilken riktning det kommer .
2 .
Watch andra surfare paddla ut . Genom att göra detta kan du se om de valde en framgångsrik väg , i så fall följa , om inte , undviker det och söka en annan
3
Tid uppsättningar . . Vänta på en uppsättning för att bryta och se till att räkna hur många vågor sönder under det, så kontrollera din klocka och vänta på nästa inställd på tillvägagångssätt. På så sätt får du en aning om hur länge du måste springa i mellan seten .
4 .
dig redo . Gör din pre-surfa sträckor, zippa våtdräkt och bifoga ditt koppel i avvaktan på paddling ut på ett kick .
5 .
Walk i havet och sluta när du är på väg knä djupt . Scan horisonten och leta efter en uppsättning av vågor att bryta . Så snart den sista vågen av den inställda raster , börjar gå ut tills vattnet runt omkring dig blir om magen till bröstet djupt , hoppa på brädan och börjar paddla som galna mot utsidan . Förhoppningsvis kommer du göra det genom islagsområde innan en annan uppsättning raster . Om inte , måste du ducka dyka under vågor tills du gör . Men kom ihåg , sätter inte för evigt, och lite tålamod och en hel del beslutsamhet att gå långt .


Relaterade artiklar


hur man vandra Cross Timbers spår i Texas
hur man transportera en kälke
hur man vandra i Mt.
Hur man skärper en jaktkniv
hur man kan fånga Chinook lax
hur man kan fånga en ål
hur du väljer gevär ammo
hur du väljer hattar isfiske
hur man rör Maryland
Hur man knyter en förbättrad cinch knut