hur namnet en jakthund

hur namnet en jakthund

Det kanske inte verkar som att stor grej att komma med ett bra namn för din jakthund, men du vill ha ett namn som hunden kan höra klart på en sträcka utomhus och svara för att snabbt

Du behöver:.
Lång Ratchet bandet.
Filt eller presenning.


1.
Håll namnen enkelt. Undanröja alla namn som har mer än 2 stavelser för att undvika förvirring när du ringer din hunds namn. Inte bara är kortare namn lättare för att träna din hund, men om måste ringa din hund i skogen, kan du undvika onödigt långa ekon.
2 .
Tänk på ord som rimmar med något av namnen på din lista . Slänga ut allt som låter som "Nej ", såsom Beau , Joe eller Moe . Använd inte ord att rimma med " Sitt ", till exempel Chick , TIFF, Brit . Eliminera ord att rimma med " Stay ", som Babe , Jay , Ray . Använd inte ord som kan misstas för kommandon .
3 .
Ta det för en provkörning. Ange namn ett försök för en dag eller två . Se om det låter naturligt och är lätt att ropa . Oroa dig inte om din hund inte svarar på det under denna tid .
4.
Håll hundens ursprungliga namn, om han har antagits. Ändra en hund namn är alldeles för förvirrande, speciellt när han redan försöker vänja sig en ny miljö och rutiner.


Relaterade artiklar


hur man patch en båt hål
hur man rengör en pistol
hur du packar en utomhus survival kit
hur området klä fasan
Hur får man en jaktlicens i Utah
Hur man knyter en knut blod
hur man fly från en krigszon
hur man köper en jolle
Hur får man en fiskelicens i Georgien
hur mountainbike på natten