Hur berätta om din flickvän är en yachtie

Hur berätta om din flickvän är en yachtie

Så . . . . du har börjat dejta igen och precis träffat denna stora dam. Du är mycket i segling, vilket innebär helger borta på Oceanside platser, dyra båtar och exotiska hamnar. "Jag älskar att segla, säger hon förkunnar. "Klart det hela mitt liv. " . Här är en test för att se om din flickvän verkligen har salt i hennes blod . . . eller om hon bara bara försöker förankra du

Du behöver:
Alla flickvän
. .
Massor av tålamod.
.


1.
Du ber henne att kontrollera foten . . . och hon ser någon annanstans än på hennes skor.
2.
Du bjuder henne att gå dag segling. Du visar upp med en väska av torra kläder . . . hon dyker upp med tre stycken av bagage och högklackade skor.
3.
Hon steg ombord på din trailable Catalina . . . och frågar om "bäddar" är.
4.
Vinden faller ut och hon klagar över att inte få hem i tid för att titta på hennes tv-program.
5.
När man talar bland seglar vänner om kärleken i ditt liv, du säger "Hon är lite breda och platta där uppe. " Hon slår dig över ansiktet.

tips och varningar


 • Det enklaste sättet att kontrollera om din flickvän är en riktig yachtie är att bjuda in henne för en helg bort. Säg till henne på en avlägsen plats utan bekvämligheter, camping i tält när de inte bor på båten och du ska fånga och städning maten längs vägen. En riktig yachtie flickvän kommer att ha båten riggad innan du sätter ner telefonen.
 • flickvänner som påstår sig vara medlemmar av Yacht Club bör ifrågasättas länge om sitt medlemskap. Harhon får den från sin far , president i klubben ? Har hon får den från segling på egen hand runt om i Horn ? Eller fick hon det för billiga drinkar på fredag eftermiddag ?


 • Relaterade artiklar


  hur man identifierar Hackberry
  Hur får man en fiskelicens i Nevada
  Hur får man en jaktlicens i Massachusetts
  hur man väljer ammo för jakt
  Hur man säljer en jet ski
  hur man utför häst stavhopp
  hur man köper gås lockbete
  hur man använder ett jerkbait fiskedrag
  hur man ska utöva parkour
  hur kan man få en spinnaker