Hur man väljer en behå för ridning

Hur man väljer en behå för ridning

Ridning anses vara en stor genomslagskraft aktivitet . Oavsett om du har små eller stora bröst, upp och ner rörelse ridning är mycket svårt på ömtåliga bröstvävnaden. Du kommer att behöva bära en behå som begränsar den vertikala rörelsen av dina bröst . Om du inte bära en bra behå kan du uppleva bröst ömhet
1 .
Köp en hästsport behå som är utformad för att ge stöd under tuffa förhållanden i ridning . Många av dem kommer med ett "nej bounce" garanti. De flesta hästsport behåar är dyrare än andra bh men kan vara värt priset.
2.
Använd en bygelbehå om du har en C kupa eller större bröst. Du kommer också vill behån att justera i ryggen för bästa passform och stöd.
3.
Köp en gjuten kopp behå för ridning om din kupstorlek är B eller mindre. Den gjutna kopp behå ger ett bra skydd för vertikal rörelse om dina bröst är små.
4.
Få perfekt passform. Du vill att din bh att stanna på plats när du flyttar så det inte skaver huden. Ett brett band i botten bör bidra till att hålla BH från att rida upp.
5.
Tänk komfort. Kontrollera att alla fästelement och underwires är vadderade så att de inte orsaka irritationer. Leta efter jämn sömlös tyg bh eller en behå med verkar på utsidan.
6.
Välj rätt material. Du vill ha en bh gjord av ett material som andas, men också har förmågan att veken bort fukten från huden. En bra sport-BH är gjord av en kombination av bomull och en av människan skapad material med bra fuktspridande förmåga .


Relaterade artiklar


hur man hittar överst campingplatser State Park i Wisconsin
hur de ska jaga antilop
hur man vinner i battlebots arenan
hur man blir en scuba Rescue Diver
hur rida en våg
hur man skjuter exakt
Hur man köper rätt mountainbike
hur fågelskådning i Michigan
hur man identifierar djurspår medan vandring
hur ta hand om ett hagelgevär i fältet