hur man använder ett kast väska

hur man använder ett kast väska

En kasta påse kan vara ett viktigt whitewater räddning verktyg . Att lära sig använda det på rätt sätt tar lite övning

Du behöver : .
Kasta väska , med 60 till 75 meter ringlade rep


1
. Se till att spolen repet ordentligt inuti din kasta väskan . Använd båda händerna för att göra små öglor på samma sätt som du skulle lägga undan ett ackord på en dammsugare .
2 .
Kör över kasta påse förfarandet med alla på resan . Korrekt förfarande ingår att ha den första båten inför varje snabba eddy ut ( dra över ) på botten av den snabba och vara till hands att "påse " simmare från samtidiga båtar .
3 .
personer ur den första båten ska stå vid vattnet , scouting för badare. Om du ser en simmare och du inte innehar ett kasta påse , snabbt få situationen att uppmärksamma gruppen . Om du håller ett kast väska ropa högt " simmare! repet! "
4 .
person eller personer med det kast påse skall stå med god fot nära vattenbrynet. För ökad säkerhet i farliga förhållanden, kan de ha de kastar väskan förankrade vid något tillfälle, kanske står på slutet av repet eller ha någon stå bakom dem hålla i slutet av linan.
5 .
hålla en del av den lösa änden av repet och kasta påsen direkt vid simmare huvudet . Nittionio gånger av 100 det inte kommer att slå dem i huvudet och även om det gör det inte ont . Du måste sikta på huvudet eftersom det kommer att bli en del av dem kommer du att kunna se tydligast . Om du är osäker på dina mål kasta repet några meter uppströms simmare så att de kommer att kunna ta på det som den flyter förbi .
6 .
I en pre- resa möte deltagarna ska instrueras vad de ska göra om de känner ett kast påse slå dem. De bör rulla över på rygg , ta repet över ena axeln och låt det hjälpa dem att navigera gentemot banken . Instruera dem att ta tag i repet och inte påsen.

tips och varningar


 • kasta en kasta påse tar lite övning . Spendera en dag siktar på stenar , pinnar , eller volontär simmare att vänja sig vid vikten och syftet med påsen . När du är scouting en plats för att distribuera kasta påsen , vara medveten om hinder nedströms i vattnet som kan göra att rädda osäkra . Hitta säkraste platsen för att genomföra din räddning .
 • Såvida grundligt insatt i snabba vatten räddning och utsätts för en extrem nödsituation , ett kast väska aldrig borde sättas in från en båt .


 • Relaterade artiklar


  hur man identifierar lablab vinstockar
  hur man undkommer en skogsbrand
  hur man använder helium i Heliox
  Hur vet man att trimma seglen
  hur man startar en 4-H flugbindning klubb
  hur området klä älg
  hur man förutsättning för en vandring
  hur man använder en klocka Doxa dyk
  hur man använder information tidvatten tabell
  hur skörden abalone