hur man får marina väderprognoser

hur man får marina väderprognoser

Segling är en av de bästa sakerna någon kunde möjligt göra . Det är spännande , ögonöppnande , även andligt . Men det kan också vara farligt om du inte betalar hänsyn till miljön . En av de mest grundläggande säkerhetsåtgärder någon sjöman bör vidta är att kontrollera hur vädret är tänkt att vara när han eller hon beslutar att höja segel . Detta innebär något mer än att lyssna till den lokala väderprognosen kvällen innan ditt segel . Sjömän ska alltid kontrollera marina prognoser , inte allmänna prognoser , för att få bästa möjliga väderinformation för vattnet .

Du behöver:
Marine radio
. Dator.


1.
Lyssna på marina väderrapporten. Rapporten sänder på antingen kanal 2 eller 3 på de flesta marina radioapparater. Sändningen kommer från National Weather Service och går ut i en datorgenererad röst. Det ger oftast den marina prognosen för flera geografiska områden. Den Connecticut strandlinje, till exempel även fått rapporter om Block Island, Cape Cod, New York City och Atlantkusten i Long Island. Detta kanske låter som en no-brainer, men det är fantastiskt hur många människor, särskilt nya båtägare, titta på en solig himmel och tror att dagen kommer att bli perfekt. .
2
Om du inte har en marin radio-och om du inte gör det bör du inte ens vara ute på vattnet-kontrollera National Oceanic Atmospheric Agency National Weather Service webbplats (se Resurser). Väl inne i hemsidan ser du en liten karta över USA. Klicka på kartan för att förstora den, klicka på din region. En ny karta visas då du klickar på det specifika område där du planerar att segla. Denna karta använder också färgkodning för att markera mindre båtar rådgivning, kuling varningar och andra potentiellt farliga väderförhållanden.
3.
ta inga risker med ditt liv eller dina passagerare eller besättning. Kontrollera alltid vädret dagen i ditt segel. "Röd på natten, sjöman förtjusning. Red på morgonen, sjömän ta varning. "Det är en gammal sanning och i denna tid av klimatförändringar, är det helt irrelevant.

Tips och varningar


 • vädret kan skifta snabbt, särskilt i nordöstra under sommaren. Aldrig ta för givet att eftersom det är skönt i det soliga kl 9, blir det för väder kvar fint på 3 s. m. Alltid följa väderrapporter.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en "åtta manöver på en segelbåt
  hur du väljer hattar isfiske
  hur man vandra lax Creek, Kalifornien
  hur du packar snacks på en vandring med barn
  hur man kan planera ett besök på Morne fjällen
  hur man gör en effekt drake
  Hur får man en jaktlicens i North Dakota
  hur man kan planera en cykel resa i Rock Canyon, Utah
  hur de ska jaga anka
  hur man njuta av en vinter picknick