hur man flyger fiska randig bas

hur man flyger fiska randig bas

Randig bas ger en positiv upplevelse flugfiske . Att fånga dem behöver du några användbara tips . Här är några:

Du behöver :
8 Jor 9 vikt flugspö med 8 eller 9 vikt tydliga mellanliggande linan och en tio fot 7x ledare med en chatruese streamer som din flyga

.

hur man flyger Fisk till Striped Bass


1 .
Tidigt på våren , sensommaren och hösten är bästa tiden för Striper fiske .

Hitta en kustnära område som är känt för att locka randig bas . The Long Island Sound , CT strandlinjen och New Englands kust är alla mycket produktiva områden .
2 .
Det vore bäst att ha en liten öppen ( mittkonsolen ) jollen eller så kan du charter Striper båtar och guider i nästan vilken kustsamhället från NYC till Maine . Om på en båt , din eller guiden kommer att göra bättre på nätterna på en fullmåne . Om fisket på dagtid , leta efter kretsande fåglar på horisonten och under den fisk bryta vattnet eftersom de äter skolgång betesfisk
3 .
gång den skola utfodring fisk . Snabbt Parallellplansledning ur och kasta dina flyga in i kraschar bas . Strip snabbt och låt inte den linje samlas slack i vattnet . Basen kommer att drabba Streamer hårt och omedelbart ryck på den . Ställ kroken och dra linan eller låta linan sätta sig på rulle och sedan rulle fisken i.
4 .
När fisken är boatside " lip " det snabbt med en gaffel eller din hand . Det bästa saltvatten flugfiskare följa " catch and release " och ingen bas under 21 "i längd bör hållas alls.

tips och varningar


 • Consult Alla lokala fisket resurser inklusive din stater fiske och djurliv avdelning . Se till att du har tillstånd att fiska . Om det är första gången , hyra en guide rekommenderas starkt.
 • Var medveten om tidvatten , farleder och andra båtfarare i alla tider och minnas " alkohol och bensin " är en dödlig kombination.


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar överst campingplatser State Park i New Mexico
  hur man kan planera en rullstolsanpassad jaktresa
  hur man kajak i kallt väder
  hur man fiskar efter haj på en trampbåt
  hur de ska jaga i Wyoming
  hur man köper en pistol i Texas
  hur man kan planera ett dyk
  hur läger i en biljett linje
  hur man ramlar av en häst på ett säkert sätt
  hur man identifierar enbär