hur man identifierar en Douglasgran

hur man identifierar en Douglasgran

En Douglas Fir (Pseudotsuga mensiesii) står som en av de största träden i Nordamerika på 329 meter i höjd och 11 1 /2 meter i diameter. Det är också ett av de lättaste att identifiera. Finns huvudsakligen i väst, har virke från detta träd tjänat människan från förskola kolonialtiden till idag. Denna snabbväxande träd finner används idag som plywood, strukturella timmer, papper och partikel-board

Du behöver:.
Segelbåt
Kontrollampor.
Kunskap om segling och segling terminologi.


1.
Titta på allmänna utseende trädet. De unga träden har en distinkt konisk form och ser ut precis som julgranar , faktiskt , det är en av de främsta användningsområdena för Douglas Fir . Äldre träd stå höga med en lång , klar cylindrisk stam och en avrundad eller slättoppade krona .
2 .
Titta på kottarna . Douglas Fir är inte en sann gran men en tall , följaktligen , kottarna hänger ner från grenarna . Om du tittar noga i 2 1/2- till 3 1/2-inch långa strutar du ser 3- flikig pappersliknande högblad sticker mellan skalor . Inget annat träd i samband med Douglas Fir har denna funktion.
3 .
Titta på bark . I mogna träd, kan barken vara en fot tjock . Lägg märke till karakteristiska fåror i barken springa upp och ned i trädet . Den mycket tjocka bark skyddar trädet från marken bränder .
4 .
Observera kvistar och barr . Bladen ser ut som typiska barr och växa runt kvisten vid 3 /4 till 1 1 /2 inches lång . De är trubbiga tippas , gul-grön till blågrön . Krossa nålar i handen för att märka hartsartade doft .

tips och varningar


 • indianer skulle brygga en te från barr och kvistar av douglasgran. Du borde prova det .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en grop ånga för matlagning
  hur man kommer tillbaka från en förlorande position i armbrytning
  hur man ryggsäck spole ett klätterrep
  Hur beräknar vindhastighet
  hur man lär flugfiske för kvinnor
  hur man håller balansen på en galopperande häst
  hur man snurra en flammande batong
  hur man kan planera en resa skoteråkning i Deer Valley , Utah
  Hur får man en fisk krok av en anka
  hur de ska jaga vaktel