hur man klär sig för snowboard

hur man klär sig för snowboard

När du klär att åka snowboard för dagen , du måste tänka två faktorer : värme och komfort . Det enklaste sättet att uppfylla dessa kriterier är att klä sig i lager . Din bas lager ( de som du bär närmast kroppen ) bör göras av andas tyger som har " sweat-fuktspridande " förmåga . Din yttre skikt bör vara tillverkade av vattentätt material. Aldrig använda bomull och alltid beakta väderförhållanden ( temperatur , molnighet , nederbörd och vind ) innan man klär sig. Denna artikel kommer att omfatta hur man klär sig på en kall dag och en varm dag .

Du behöver : .
Kasta påsen , med 60 till 75 meter lindade rep

varma dagar


1
På varma . dagar du kanske vill överväga att hoppa över långkalsonger som din bas lager . På botten kan du bära mesh shorts under din skidbyxor och för upp kan du investera i en kortärmad skjorta gjord av svett -fukttransporterande material .
2 .
Det finns inget behov av en fullständig snowboard jacka , men jag föreslår en lätt vindjacka jacka som ett yttre lager . Mest det här är för skydd om du skulle råka falla . Det kommer också att hålla armarna från att bli fruktansvärt solbränd!
3.
Under varma dagar kan du bär bara hjälmen och kanske vill investera i några lätta handskar, som ibland kallas pipe handskar.

kall dag


1.
På en kall dag, kommer du vill bära en termisk långkalsonger lager närmast huden. Den översta ska vara lång ärm och botten bör byxor. Du vill långkalsonger för att passa tätt mot kroppen. Du kanske också vill överväga att använda liners (eller tunn fleece handskar) inne i din normala snowboard handskar.
2.
Om det är minusgrader (med eller utan vinden Chill Factor), kommer du vill lägga till en medeltung fleece eller ull lager till toppen av din kropp. Prova en fleece med hals dragkedja eller en ulltröja.
3.
En medeltunga snowboard jacka med lite foder och snowboard byxor bör bäras som yttersta lagret. För tunga snö dagar kan du köpa en jacka och byxor som fäster ihop som midjan eller du kan bära hängselbyxor så att om du faller du inte får en massa snö drivit upp i din jacka eller ner i byxorna.
4.
Om hjälmen inte är fodrad, kan du bära en ull mössa undertill.
5.
Kom ihåg att du värma upp allteftersom dagen går på, speciellt om det är tunga snöförhållanden och du arbetar hårt hela dagen. Inte utstyra bara för att du är kall när du första steg ut ur din uppvärmda bil! Om du har på för mycket kläder och börjar svettas kraftigt i slutändan kommer det bara att göra dig kallare.

Tips och varningar


 • Oavsett vilken typ av villkors du är snowboard i, se till att du har solskydd!


 • Relaterade artiklar


  hur man flyger fiska muskellunge
  hur man identifierar hairstreak fjärilar
  hur man väljer en plats hjort stativ
  hur Davis vandra fort i Texas
  hur man segla i dåligt väder
  hur man fyller en komprimerad luft tank paintball
  hur man vandra mt.
  hur man använder grodor som flugfiske bete
  hur man dyka på ett säkert sätt
  hur man köper sporrar