hur man köper snowboard stövlar

hur man köper snowboard stövlar

En bekväm , robust par snowboard stövlar är en viktig utrustning för en snowboardåkare av alla utbildningsnivåer
1 .
Boots bör väljas efter att du har valt ut dina däck och bindningar . Då kommer du att veta om du behöver stövlar att bära med strap- i bindningar eller stövlar som passar en clip- i bindande .
2 .
Om du köper din första par stövlar , det är bra idé att gå till en lokal snowboard butik . Leta efter en som är registrerad hos America's Best Bootfitters . Låt dem mäta dina fötter och rekommendera några märken .
3 .
Det finns tre olika typer av snörning system för snowboard stövlar . En kallas en snabb spets system där snören kan dras åt genom att dra i ett snöre i slutet av spets . Det andra är BOA systemet, där vrida på en ratt på snörningen systemet skärper skosnören . Den tredje typen är gammaldags , handmanövrerade skosnören . Försök med alla för att se vad du föredrar .
4 .
När du har hittat ett par som du vill ta ett par minuter att gå runt i butiken i dem . Hoppa upp och ner och flytta din vikt från sida till sida och framifrån och bakåt . Gör stövlar ger ett bra stöd och känner dig bekväm ? Om du kan lyfta hälen från bagageutrymmet eller vicka på tårna alltför bör du prova ett annat märke eller storlek .
5 .
Kontrollera om stövlar ger dig blåsor . Ta bort skyddsfilmen och ställ din fot inne i bagageutrymmet . Om foten får kontakt med skal i bagageutrymmet utan att införas liner , är det sannolikt att på samma plats , när liner matas in, en hot spot eller blåsor bildas .
6 .
När du har köpt dina stövlar räkna med att bära dem sju till tio gånger innan de börjar forma till dina fötter och verkligen känna som din egen .

Tips och varningar


 • Det är farligt att köra i snowboard stövlar .


 • Relaterade artiklar


  hur man undkommer en skogsbrand
  hur man spelar paintball säkert
  hur man kan stoppa hästar från uppfödning
  hur man prime en svartkrut kanon
  hur man identifierar en sötvatten havskatt
  hur man förbereder måltider för en backpacking resa
  hur reparera kalkon lockbete
  Hur får man en jaktlicens i Alaska
  hur man hittar överst campingplatser State Park i New Mexico
  hur ta hand om ett hagelgevär i fältet