hur man paddla en flotte på kommersiella resa

hur man paddla en flotte på kommersiella resa

Det finns många olika sätt att paddla en flotte . Du kan åra ram , R-2 , guide eller vara en del av en paddel besättning . Denna artikel kommer att fokusera på att vara en del av en paddel besättning på kommersiella resa . Detta betyder att du håller din egen paddel och efter paddling instruktioner från din guide . Det är möjligt för barn i alla åldrar , 6-66 , att framgångsrikt delta i denna verksamhet

Du behöver : .
Paddla


1
<. br > Lyssna på din guide noggrant under paddla prata . En bra guide kommer att visa exakt hur hon vill att du ska hålla din paddel och utföra varje paddla stoke på torra land .
2.
Håll paddeln med ena handen på T greppet i slutet av paddeln och å andra sidan att ta tag i skaftet på paddeln med armbågarna böjda ungefär 90 grader. Detta kallas paddel-klar ställning.
3.
Utnyttja styrkan i din kärna muskler att paddla. Böj kroppen i midjan för varje drag att dra maximal nytta av din buk-, rygg och muskler axeln. Om du paddla använder bara din arm muskler, är du säker på att tröttna snabbt.
4.
När din guide ropar en paddel kommando svara omedelbart. Se till att du stannar i paddel redo position om inte din guide säger att det är OK att koppla av.
5.
Det är viktigt för gruppen att hålla i synk. Om du är i främre delen av båten, kasta en blick på din "paddel kompis", den person mittemot dig, och se till att du tar dina paddeltag i samma ögonblick. Detta kommer att ställa in resten av båten för att paddla tillsammans, som de kommer att falla i linje direkt bakom bly.


Relaterade artiklar


Hur får man en jaktlicens i South Carolina
hur man överge fartyget
hur man använder information tidvatten tabell
hur man kan njuta en gård promenad på Hampshire Matfestivalen
hur de ska jaga fasan
Hur får man en jaktlicens i Arkansas
hur man får ut av " strykjärn "
Hur du tar en stad vandring
hur man ska gå på en isfiske
hur man bygger en gata bil lager ras