hur man pumpa upp en flotte

hur man pumpa upp en flotte

Uppblåsbara flottar är sammansatt av många olika luftkammare. Pumpa in luft i dessa kammare ordentligt kommer att leda till en mer njutbar upplevelse forsränning. Dessutom är det lättare att pumpa upp flotten om du pumpar avsnitt i båten i den ordning som rekommenderas nedan

Du behöver:. .
Raft
Pump.


1.
Första pump sidorna på flotten. Såvida du inte är pumpning direkt på din sätta in, inte pumpen till full kapacitet. Beroende på värme, kommer du vill pumpa båten tills en medelstor person, cirka 150 pounds, sätta sin fulla tyngd på båten kan skapa ett veck i flotten.
2 .
Det är bättre att pumpa sidorna i en stjärna mönster , snarare än att bara medsols eller motsols. Detta gör att kamrarna för att fylla upp jämnare .
3 .
När du har pumpat in luft i sidorna och börja pumpa luft i golvet. Återigen , om du inte är på din Put-in inte pumpen flotten till full kapacitet .
4 .
nästa pump luft i tofter . Dessa är de strukturella stöd för att köra över mitten av båten . Det kommer att finnas allt från ett till fyra år beroende på storleken på din båt . Fyll dessa kammare med luft i valfri ordning du vill.
5.
Senaste, testa trycket på varje enskild kammare och lägga mer luft där det behövs. Den mängd luft som du behöver i din båt beror lite på vilken typ av vatten du ska möta. Generellt kommer du vill ha din båt pumpas så att en 150 u00A3 person, att sätta sin fulla vikt på båten, inte skapar ett veck.

Tips och varningar


 • Pumpning en flotte för fullt och låta det sitta ute i solen (på trailer på väg till sätta in, till exempel) kan göra att flotten att explodera. Err på sidan av säkerheten.
 • Pumpning en flotte för fullt vid Put-in kan öka sannolikheten för att en av kamrarna kommer att dyka om trycks upp mot en skarp hinder. Du vill inte någon del av båten har uppenbara ge, men du inte vill att det pumpas så hårt att du kan studsa kvart utanför flotten mer än några inches i luften.


 • Relaterade artiklar


  hur man Rollerblade en vert ramp
  hur man identifierar kardborre
  hur man vandra anacapa ö i Kalifornien
  hur fågelskådning i South Carolina
  hur man kan gå ett inbördeskrig reenactment
  hur man använder liggunderlag vid vandring
  hur man ska gå fågelskådning i Florida
  hur du väljer strumpor för skridskoåkning
  hur man ska gå på toaletten i skogen
  hur man skjuter en hand pistol