hur man ramlar av en häst på ett säkert sätt

hur man ramlar av en häst på ett säkert sätt

Antingen genom val eller av en slump, någon som rider hästar kommer någon gång falla för en. Ofta den sekvens av händelser som orsakar en minskning ske så snabbt, har föraren lite tid att reagera. Men det är viktigt att vara förberedd. Att veta hur man ramlar av en häst kommer att förhindra skada på dig och hästen, och lämnar er med förtroende varje gång du rider

Du behöver:.
ASTM-godkänt, rätt monterad hjälm
. Handskar för ett säkert grepp om tyglarna.
Skyddande västen (tillval).
Ridning skor.

undvika minskade


1 .
märke till känslomässiga tillstånd av din häst . Om din häst inte har utövats på ett tag , är det mer sannolikt att spökar , Buck , eller bult . Om hästen är unga eller oerfarna , kan det också göra oväntade rörelser , eller förlora sin balans , möjligen kasta dig ur balans också.
2 .
Använd ridning skor med minst en 1 -tums klack när man rider en häst . Dessa skor kommer att hindra din fot från att glida framåt i stigbyglarna och fastna , vilket kan leda till att du dras .
3 .
Var medveten om din omgivning . Om det är en cool , blåsig dag , eller om hästen är som ridit på en ny plats , kan det spökar . Håll utkik efter objekt som verkar konstigt att din häst , och förväntar sig att skrämma på andra djur , som rådjur , kor eller hundar .
4 .
rida som är lämpliga för din skicklighet nivån. En häst som är hetsiga bör inte vara med en nervös ryttare , till exempel . Också , försök inte nya verksamheter , såsom hoppning, utan ordentlig instruktion eller övervakning.
5 .
Håll dig i form fysiskt . En av de vanligaste orsakerna ryttare ramlar av är att de är fysiskt trött . Om dina ben inte kan hålla dig , ingenting kan !

Falling på ett säkert sätt


1 .
Kick fötterna fria från stigbyglarna när du är säker på att du är kommer att falla . Det är viktigt att inte fastna i dem , eftersom detta kan leda till att du dras .
2 .
avgöra om du ska hålla i tyglarna eller låta dem gå . Ofta upprätthålla vissa grepp om tyglarna när du faller, det är fördelaktigt , eftersom det ledtrådar hästen att stanna och hjälper dig att landa på rumpan , inte huvudet . Men släpp tyglarna omedelbart om din häst inte slutar , så att du inte dras eller trampade på .
3 .
Låt din kropp att vända naturligt som du faller . Behåll lugnet. Förhoppningsvis kommer du att glida ner på sidan av hästen och landa på rumpan , så att du relativt oskadda .
4 .
Roll när du träffar marken . Se till att du stoppar armarna in mot kroppen för att förhindra skador från antingen bryta ett ben eller bli trampad på av hästen . Rulla klara av hästens ben .
5 .
Kontrollera om skador när du är säkert på marken . Om du inte är skadade , får tillbaka i sadeln . Denna åtgärd kommer att bidra till att försäkra både dig och hästen. Tro det eller ej , hästar ofta är lika skramlade med en ryttare faller av som ryttare själva !


Relaterade artiklar


hur man packar en verktygslåda flugfiske
hur man identifierar hairstreak fjärilar
hur man identifierar en Chickadee
hur man rör sjö Wenatchee
hur man frontside bigspin på en wakeskate
hur man kan hoppa på vattenskidor
hur man köper byggnaden is kvinnojour planer
hur man installerar hasplåtar på en kanot
hur man skapar ett namn geocaching team
Hur man knyter en knut blod