sätt att identifiera och förstå flaggor vädervarning

sätt att identifiera och förstå flaggor vädervarning

I mer än 100 år , marinor , hamnar och Kustbevakningen stationer signalflaggor för att varna sjöfarare att potentiellt farliga väder . Även National Weather Service avvecklade användningen av flaggor under 1995 , vissa Kustbevakningen stationer fortsätta att använda vimplar till råd seglare om vädret .

Learning vad flaggorna är inte nödvändigtvis avgörande , men det är ännu ytterligare ett lager av säkerhet för någon , huruvida nybörjare eller erfaren . Det är också den typ av prydliga kunskap som kan göra den nya seglare känns som han är en del av den inre kretsen .
1 .
Var medveten om att en enda röd betyder trekantig vimpel en liten farkost rådgivande är i kraft .
2 .

Vet att två röda , trekantiga vimplar är en stormvarning-. vindar mellan 34 och 48 knop och hackar hav
3
lära sig att en enda , fyrkantig röd vimpel med en svart torg i centrum är en storm varning . National Weather Service utfärdar en stormvarning när vindarna är mellan 48 knop och 65 knop , 55 mph till 74 km /h , och vågorna går höga .
4 .
Kom ihåg att två röda , fyrkantiga vimplar med svarta rutor i centrum är en orkan varning . Förvänta vindar på över 65 knop och sjögång .

tips och varningar


 • aldrig riktigt enbart på flaggor vädervarning . De kan vara gamla eller oförändrade . Kontrollera alltid NOAA rapporterar att bekräfta vad signalflaggor .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör gryta böna hål
  hur man ska gå flugfiske i Arkansas
  hur man identifierar coyote spår
  hur man rengör disken på en campingtur
  hur man väljer utrustning bordtennis
  hur gå ner i vikt vandring
  Hur får man en jaktlicens i New York
  hur man kan se ett derby isfiske
  hur fågelskådning i Nevada
  hur man överlever ett skeppsbrott