dig bemästra konsten ninja av kranen

dig bemästra konsten ninja av kranen

Mastering the Ninja Art av kranen krävs en ännu-rosenlök humör och viljan att gå ifrån en konflikt snarare än engagera sig det . Denna stil och konst refererar till en av fem djur stilar av Shaolin Kung Fu . Denna Kung Fu stylist är känt för att bli dansare och anses vara en av de vackraste " movers " av alla djur Shaolin stilar . Blanketterna är graciösa och rör sig . Varje drag , varje hopp har varje tur en mening och dessa ninjas är hedrats för sina nåd och skönhet rörlighet
1 .
Börja med Crane hållning , fötter vänd framåt, utspärrade armar ut som vingar , lyft ett ben , pekar tå nedåt . Kranen stylist använder inga vapen . Hans verktyg är klor , näbb och vingar . Hans rörelser är flytande och graciösa .
2 .
Placera tummen under dina fyra fingrar för att bilda en " näbb ". Detta är den enda kända hand form i Crane stil och det kallas pickande Cranes näbb. Kom ihåg Crane stil arbetar inom miljö harmoniskt och undviker konflikter men det är känt att picka , virvel en fot , eller SLAP till en motståndare , " misstag ", medan flyttar ur vägen .
3 .

Gå ifrån din motståndare . Ninja Art av kranen är anställd medan väg bort-. förekommer oavsiktliga och tillfälliga utströmmande
4
Utbilda dina motståndare-Ninja Art av kranen stil försöker övertyga sina angripare att sluta attackera och med tålamod , kommer att utbilda motståndaren med strejker eller sparkar , hela tiden , vilket gör att angriparen att vara hovleverantör av sin egen utbildning och fördärv . Kranar överför inte eller retirera med attack , de helt enkelt vänta tålmodigt för att utbilda sina sparringpartner med en väl placerad , " oavsiktlig " kick , virvel av foten eller hackar .
5 .
Exhibit elegans och grace . Den viktigaste aspekten av Ninja Art av kranen är att förstå att Crane är elegant och empatisk , intuitiv och instinktiva-och framför allt ljus på fötter . Använda empati , kommer " Crane " stylist kranar i en sparringpartner psyke och vet hur man svarar på något innan det händer.

tips och varningar


 • Håll ryggen fot framåt för att upprätthålla balans .
 • Öva Crane många gånger innan du använder det mot en sparringpartner för att fullända din balans .


 • Relaterade artiklar


  tai chi och ångestattacker
  hur man undkommer en monterad giljotin choke
  Hur man väljer en kampsport stil
  hur man gör en kalv Slicer
  hur plocka det bästa Brasiliansk Jiu-Jitsu skolor i oss
  MMA skolor i Maryland
  Shaolin kung fu vapen
  hur man lär sig stridsteknik snabb
  Ninja svärd utbildning
  varför är wushu svärd så smal?