Walt Disney World martial arts festival

Walt Disney World martial arts festival

Disney 's Martial Arts Festival hålls årligen varje sommar när den är Disneyland Resort i Kalifornien . Den årliga festivalen har tävlingar i flera kampsporter discipliner för vuxna och barn i alla olika nivåer . Tillsammans med tävlingar , har Disney 's Martial Arts Festival också en mängd olika evenemang och seminarier

Du behöver : .
Bo personal

Historia

Den första Disney 's Martial Arts Festival hölls under sommaren 2005 . Folket bakom festivalen arbetet med att skapa en positiv miljö som kommer att göra festivalen trevlig och säker för både fans och konkurrenter . Tävlingen bedöms av människor som är mästare i sin närstående disciplin, att garantera en rättvis upplevelse för konkurrenterna , enligt festivalens hemsida .

Typer

Det finns flera huvudkategorier av konkurrensen i festivalen . Förutom traditionella kinesiska och filippinska kampsporter bjuder festivalen även tävlingar i olika japanska /Okinawa stilar som chanbara , karate , koshiki och iaido svärd ritning . Under 2010 kuntaw , var en filippinsk stil hand och fot kämpar , som infördes till festivalen .

Identifiering

Tävlingarna hålls i 75. 000-kvadratmeter Anaheim Convention Center. Efter tävlingen , en Masters Hall of Fame Awards Dinner hålls nästa dag på Anaheim Hilton Hotel . Festivalen kulminerar den sista dagen med kampsport Celebration Erfarenhet i Disneyland Park , som har utmärkelsen presentationer och demonstrationer . Också innehas samtidigt är Disney 's Martial Arts Festival Expo och Trade Show , där du kan läsa om och köpa kampsport tillbehör .

Funktioner

För att delta i tävlingen , kan du registrera online eller offline. Varje disciplin har sin egen webbsida och förfarande för registrering. Konkurrenter från vitt bälte till svart bälte är tillåtna att delta . Pris för registrering varierar beroende på hur tidigt du registrerar dig och hur många händelser som du väljer att delta i. Registreringen stänger några dagar före evenemanget. Coacher får följa med konkurrenter men de måste vara ägare till en kampsport skola eller utses av skolans ägare .

Överväganden

Alla tävlande och åskådare är ansvariga för sina egna transporter och logi . Eftersom detta är ett populärt evenemang som hålls under det högsäsong är det viktigt att boka resa och boende i god tid . Alla deltagare är också ansvarig för att betala för sin egen parkering på Anaheim Convention Center .


Relaterade artiklar


kampsport utbildningar i Filippinerna
hur man lär sig orm Kung Fu
kung fu skolor i Tennessee
Pencak Silat andningsövningar
hur man lär sig kampsport genom videor
Vilka konsekvenser av kampsport bälte rankas ?
hur man bygger ett bo personal
hur man utför Shotokan Karate hand strejker
hur man lär sig Muay Thai online
Ninja svärd utbildning