personal kampstilar

personal kampstilar

Studera och utbildning inom kampsport hjälper en person att utveckla disciplin , fysisk kondition och självförsvar tekniker . Många stilar finns från antiken till modern . Vissa kallar för användning av ett bo personal , som ibland kallas en personal . Även om du aldrig skulle bära en personal inom offentlig , utbildning med en hjälper dig att uppnå balans och smidighet . När färdighet har förvärvats , kan du delta i tävlingar och flytta upp genom leden av prestation .

Hapkido

En koreansk kampsport , var Hapkido utvecklats i 20-talet av två erkända grundare , Grandmaster Choi , Yong-Sul och Grandmaster Ji , Han Jae , enligt Hapkido-info . netto. Hapkido använder tre principer : Principen om cirkeln , vilket innebär att rörelserna är runda , principen om floden , vilket innebär att utövaren är anpassningsbara, flexibla och reaktiva , och principen om inflytande , vilket innebär att rörelserna är snabba och precisa för att framkalla en viss reaktion , ställa in motståndaren i Facebook för planerad counter-rörelser . När personalen används i Hapkido , studenter studera särskilda grepp , typer av våld , fotarbete och fångstmetoder och blockerande tekniker .

Shaolin Gung Fu

Trots att de kinesiska Shaolin för går tillbaka till 540 A. D. , myndigheter debatt om detaljerna och en del även dess existens förnekar , enligt Shaolin Gung Fu Institute . Född av buddhismen och taoismen , Shaolin Gung Fu eller Kung Fu , sysselsätter användningen av personal i olika stilar . Hundratals kampstilar finns inom Gung Fu , som alla bygger på buddhistiska och taoistiska principer . Många stilar som kran , tiger , Praying Mantis och draken gjordes populär i filmer och i TV . Att hitta en Shaolin träningsanläggning är inte lätt , men arbetet lönar sig .

Bôjutsu

Den japanska konsten att Bôjutsu innefattar Bo, en anställd , som sitt vapen att välja. Även om populärkultur åsikter jujutsu som en stridsteknik med inga vapen , Bôjutsu och andra versioner av japanska slåss träna med Bo. Det är svårt att veta vilka tekniker är moderna tolkningar och utvecklingen och som är gamla , enligt en intervju med Sensei Toshihiro Oshiro på " Dragon Times . " Inledningsvis var bo inte ett vapen . Det kom att användas som ett vapen ur nödvändighet genom att genomföra gård verktyg som produkter avsedda för att skydda sig själva i en tid då vapen var förbjudet i Japan .


Relaterade artiklar


hur man lär sig thai kickboxning
boxning vs kickboxing
hur man gör Kung Fu liniment som fungerar
hur man lär sig drakstilen kung fu rörelser
överlevnad och själv klasser försvar
kung fu skolor i Florida
MMA träning & kost
hur man tränar med karate vapen
hur man lär sig apan stil kung fu
hur man blandar yoga med en Aikido