Hur man använder en tredelad bo personal

Hur man använder en tredelad bo personal

De tre-sektionen personal är en lång Bo personal-ett vapen som används i japanska kampsporter-uppdelad i tre kortare stavar som förbinds med en kedja länk . Med hjälp av en tredelad Personalen är mycket svårt och kräver mycket övning . En kampsport expert kan hjälpa till att utbilda dig och göra dig medveten om eventuella skador som kan uppstå under träning . Mastering personalen är svår på grund av piskande rörelse personal och extra rörelser som sker när du använder den . Lär dig tekniker för tredelade personal en i taget , sedan strängen rörelser tillsammans i koreograferade former av kata .

Du behöver :
Tredelad Personal


1
Håll ena änden eller del av personalen och svinga övriga avsnitt bakifrån och framåt . slående vapnet till marken , för att fullända den första grundläggande tekniken för tredelade Bo personal kallade "Black Dragon Swings sin svans . "
2 .
tag en ändsektion personal med en hand och den mellersta delen personal med annan hand lämnar den andra änden av personalen gratis . Sväng frihängande personal framför kroppen i en virvlande rörelse att utföra en teknik som kallas " Poison Snake Coils sin svans . "
3 .
Håll en personal avsnitt med ena handen och mittsektionen med en annan . Swing den fria änden i en åttaformade rörelse framför kroppen för att generera en mer offensiv attack känd som " Double Flying Butterfly . "

tips och varningar


 • Dessa tre grundläggande rörelser som utförs för att börja lära sig att använda den tredelade Bo personal . Ytterligare avancerade rörelserna är för svårt att försöka på egen hand . Säker lära sig grunderna och hitta en instruktör för att förbättra dina förmågor . Koreanska och kinesiska former av kampsporter erbjuder även vapenträning och omfattar tre avsnitt personal i deras utbud av val.


 • Relaterade artiklar


  barnens karate spel
  hur du ställer in en trä dummy
  hur man gör en högre Wavemaster väska
  tekniker för franska fot bekämpa
  hemlagad Bokken balja
  mycket effektivt självförsvar utbildning för kvinnor
  hur man undervisar kickboxning
  hur du väljer ett samurajsvärd
  personal kampstilar
  av PEK kwar stridsteknik