hur du väljer den bästa plast lockar till Gulf Coast fiske

hur du väljer den bästa plast lockar till Gulf Coast fiske

Du kan använda plast lockar på Gulf Coast i någon vattendjup . De är mångsidiga , billig och effektiv. Du kan ändra dem , fiska med dem på alla djup eller använda dem som jiggar . Du kan rigga dem så att de gör ett klickande ljud . De är lätta att byta på en riggad krok . När du börjar använda dem , kan du enkelt komma med egna idéer för att använda dem

Du behöver : .
Vägt krok
. Spö och rulle.
Mjuk plast beten .


1 .
Fundera på varför plast lockar fungera så bra . En vanlig missuppfattning är att de fungerar bra eftersom de känner bra i fiskens mun . Fisken försöker svälja locka hela och förhoppningsvis blir hooked i processen . En plast locka fungerar bra eftersom en omgång fisk gillar vad den ser och , ännu viktigare , vad det hör . Plast lockar låta bra på grund av sin mjukhet .
2 .
Vet att formen på plasten lockbetet är endast viktigt i hur den förbättrar allt som utlöser en omgång fisk till strejk . Formen är sekundär till fiskaren : s åtgärder i andra änden . Pimpelfiske , ryckningar i slutet av stången eller tvära det svårt nog att göra det gå ett par meter ökar chansen för en strejk .
3 .
Titta på många val av krokar , vägt krokar , krokar med skruvar och andra tillgängliga typer . Tänk på att plast beten är bräcklig . Du måste välja den mest lämpliga krok setup för plast locka du kommer att använda . Du kan köpa beten gjuten runt en krok , även om de kostar mer . Överväg vägda krokar som har ögon målade eller inbäddade i huvudet och en skallra byggd i huvudet .
4 .
inte betala extra för doftande lockbeten . Doften lockar inte inte ädelfisk efter en eller två cylindrar, om så länge . Doft inbäddad i plast inte komma ut . För att visa detta , försöka ta en hel förpackning med doftande plast beten och sätta dem i ett bete fälla i vatten där man fångar en hel del pinfish . Dra upp det efter ett par minuter . Du kan ha fångat en eller två fiskar . Sätt u00EF fälla tillbaka och kolla upp det i 30 minuter och du förmodligen inte kommer att ha någon . Pinfish kommer att drabba ett lockbete halva sin storlek . Doftande plast beten fungerar bra av samma skäl unscented är det. De är gjorda av plast och fiskaren fungerar dem rätt .


Relaterade artiklar


kampstilar och tekniker
hur man gör en 180 ollie på skateboard
hur man kan stoppa en snowboard med hälarna
hur man köper en förtöja enhet och låsning karbiner
enkel Nunchuck övningar
hur man gör en Bokken svärd
hur man kan förhindra barn från att bli solbränd utomhus
hur korrekt ballast din segelbåt
hur man undervisar små barn taekwondo
hur du tar en klass på kustnära navigering