hur du väljer ett topp vatten lockbete

hur du väljer ett topp vatten lockbete

Det finns bara tre huvudtyper av beten : topp vatten , grunt och djupt igång . Inom vissa parametrar kommer en topp vatten locka fungera lika bra som en annan . Du bör använda ett övre vatten lockbete för att fånga ädelfisk som livnär sig på ytan eller när vattnet är för grunt för alla andra typer av lockbete

Du behöver : .
spö och rulle
Top vatten lockbete.


1 .
Välj en topp vatten lockar som är tillräckligt ljus för ditt spö och lina . Din spö bör vara minst ett medium lätt åtgärd så att du kan göra en hel del runkar för att göra locka åtgärder realistiska . Välj ett lockbete med en krok på baksidan och en annan koppla upp mot framsidan så att lockelsen blir semistationary ovanpå vattnet och ett spel fisk kommer att slå från alla riktningar.
2 .

Undvik längdskarvat topp vatten beten . Du kommer att betala mer och få något annat än fler poäng av slitage och efterföljande rost . Håll dig borta från tre eller fler krokar på en topp vatten lockbete . Det kommer att bli längre än nödvändigt, dyrare och tar längre tid att lossa från nätet när du landar en fisk .
3 .
Skaffa en wobbler med noisemaker inbyggdAv de tre locka typer fördelar en topp vatten mest från en noisemaker . Den typ av ljud du vill ha är en skarp pop , klicka eller bom och inte något som låter som fågel skjuten springa fram och tillbaka i ett rör . När du köper din lockbete, håll upp och skaka det örat .
4 .
Välj ett topp vatten lockar som är mest silver , vitt eller ben i färg . Ädelfisk kommer att tro att det är en betesfisk som är så lam att det är simning på sin sida. Ädelfisk är mer benägna att slå dessa färger eller ett gammaldags rött och vitt topp vatten drag.
5 .
Gör upp vattnet locka agera lamslagen . För att göra en topp agera lockbete vatten som en krympling betesfisk , idiot det svårt , sällan och oregelbundet med några snabba , små ryck och en hård stöt . En top vatten locka även kan sakta att styras , förutsatt att du följer samma procedur.


Relaterade artiklar


hur man vandra treenighet spår i Texas
Kung Fu skolor nära Dallas , Texas
apa kung fu tekniker
Hur knyter jag en taekwondo bälte ?
hur man kan hoppa bollen över en annan boll
hur man splint en spricka i finger eller en tå i vildmarken
Top 10 kampsport stilar
hur till check in med segelbåten kappseglingskommittén
hur man syr en judogi
hur man kan planera en kanottur