hur man åker skateboard

hur man åker skateboard

Skateboarding är en rolig aktivitet för både tonåringar och vuxna . Det tar en måttlig mängd atletisk förmåga och balans till skateboard väl . Om du aldrig har varit på en skateboard kan du bli ivriga att lära sig en del av grunderna innan du börjar

Du behöver : .
Skateboard
Armbåge och knäskydd.
Hjälm.
Sneakers .


1 .
Köp redskap som du behöver för att börja åka skateboard . Detta kommer att inbegripa en skateboard , armbåge och knäskydd och hjälm . Den skyddsutrustning är nödvändig för att förhindra allvarliga skador. Du bör också äga ett par bra sneakers.
2.
Välj ett ställningstagande. Skateboardåkare antingen stå goofy eller regelbunden på ett bräde. Långben är med din högra fot framåt, regelbundna är med din vänstra fot framåt. Åka runt lite för att räkna ut den hållning som du tycker mest bekväma med att använda.
3.
Lär dig de grundläggande drag för att trycka och stoppa. Använd den bakre foten för att skjuta skateboard framåt, så att du kan börja rulla. Ju mer du trycker, desto snabbare du går. För att stoppa, använda den bakre foten. Du kan antingen dra den på marken eller använda ryggen hälen att avgå i styrelsen.
4.
Vrid skateboard. Du måste lära dig att vända för att kontrollera din riktning. Stödd på tårna eller hälarna blir styrelsen i den riktning du vill gå. Din kropp bör luta med tur.
5.
Öva mer avancerade rörelser på ett mjukt underlag först. Nybörjare skateboardåkare förmodligen att sjunka ofta och det är säkrare att bo på en yta där du inte kommer att lida stor skada.
6.
Prova några skateboard trick . De flesta skateboardåkare först lära att göra ollie . En ollie är där skateboardåkare och skateboard både pop tillsammans i luften .

tips och varningar


 • Om du menar allvar med skateboard , du borde investera i skate skor . Dessa skor har en plattare botten än vanliga sneakers , vilket gör att du kan greppa brädan bättre
 • Du bör räkna med att få lite skrubbsår och blåmärken . du kommer att falla från tid till annan


 • Relaterade artiklar


  hur man tränar med karate vapen
  hur man sakta ner på en Freebord
  hur man fiskar för Jack crevalles
  Vapen & kampsport utbildning
  karate utrustning för barn
  hur man kan utrusta din båt med en satellittelefon
  Shaolin kung fu vapen
  hur man lär sig självförsvar online
  hur man köper en skoter
  hur man hyra kajak