hur man använder en billig sked drag

hur man använder en billig sked drag

Börja fiskedag med en sked drag . En sked locka kan fungera som en yta , grunt eller djupt kör drag. Det har visat sig vara effektiv i tusentals år . Det visar också att realism som den tolkas av en fisk är helt annorlunda från vår egen tolkning . Skedar är billigare och robustare än andra beten . De är också de mest mångsidiga lockar

Du behöver : .
spö och rulle
. Spoon lockbete.


1 .
Skaffa en sked . Det spelar ingen roll om det är guld eller silver i färg , även om silver dem inte matt så håller de mycket längre . En sked med avlångt hål på baksidan för ögat ringen som håller kroken har en bättre åtgärd än de med ett runt hål . Kroken kommer att flytta fram och tillbaka i hålet , förbättra vicka talan .
2 .
Sätt ett öga ring i främre hålet om sked inte kom med en i ryggen . Bifoga din linje direkt till sked skapar mer belastning på knut och minskar vicka åtgärder . Montera linje eller ledare till en front öga ring ökar vicka och ger dig en metall-på-metall på med en något annorlunda vibrationer och rytm än fästa linan till ett öga ring och krok på baksidan av en sked.
3.
Använd mångsidighet sked. Det kastar en lång sträcka, kan enkelt göra ett oberäkneligt talan, troll väl kan vara grunt eller djupt igång och kan användas som en jigg. En diskant krok är den bästa runt krok för klyfta och vik fiske. Om du är i ett område som har mycket högt botten gräs, överväga att byta till en enda krok. Om det är riktigt dåligt, använd en weedless enkelkrok.
4.
Undersök din sked tätt efter långvarig användning. Om du inte har förlorat den till en stor fisk eller fastna och har fångat 25 eller fler fisk på det, titta på mönster bitmärken. Du kommer att märka det dominerande varumärkena bildar en böjd, konkav linje en tredjedel av vägen framåt från baksidan av en sked. Detta beror på ädelfisk slående bakifrån. De verkar göra detta med precision. Om du ser en massa märken framför denna linje, får ni en massa strejker från sidan. Överväga att sätta en liten diskant krok på framsidan ögat ringen på den konkava sidan av luren. Du kommer krok mer fisk men har mer problem reda ut två krokar från ditt nät.


Relaterade artiklar


hur man Bodyboard och göra en Rollo
hur man komprimera en ASP Teleskopbatong
hur du kan maximera säkerheten på en vinter vandring
armé kampstilar
hur man gör en off läppen på en surfbräda
hur man färja en flotte över en flod
defensiva kampsporter stilar
hur läger längs Padre Island National Seashore
filipino kampstilar
mma styrketräning