hur man använder en ryggsäck spis

hur man använder en ryggsäck spis

Använda en ryggsäck kamin ordentligt är inte bara avgörande för säkerheten för användaren, utan också en välbehövlig nödvändighet när camping natten borta från bekvämligheter. Ryggsäck spisar är lätta, enkla att använda och underhålla och vätskor koka snabbt

Du behöver:.
Bränsleflaska
. Cook pan.
Vatten.
Vit gas.
Ryggsäck spis.
Matcher.


1.
Fyll bränsleflaska med vita gas innan de lämnar på ryggsäcken resan och packa, tillsammans med spis, kastruller kock och matchar säkert inne i ryggsäcken.
2 .
Leta reda på en öppen yta på minst 100 meter från er camping och hitta en nivå plats på marken . Du kan använda några stenar till nivå ett område för spisen . Se till att köket inte är inställd på toppen av brännbart material.
3 .
Packa spis , bränsleflaska , tändstickor och kastruller kock från ryggsäcken . Pumpa bränsleflaskan att trycksätta bränsletanken och fäst slang av metall från bränslet flaskan till ryggsäcken kaminen .
4 .
Vrid ventilen på flaskan motsols för att släppa en liten mängd gas i primer facket på spisen . Det bör vara ca 1 /4 tum av gas i primer facket.
5.
Light gasen i primer facket. Låt majoriteten av gas för att bränna av och slå sedan ventilen på flaskan motsols för att släppa ut mer gas när lågan börjar flimra. Låt inte lågan slockna. Om detta händer, låt kaminen helt svalna innan du startar processen.
6.
Justera intensiteten i lågan med ventilen på flaskan för att uppnå önskad temperatur och plats den vattenfyllda kock pan ovanpå kaminen. När vattnet börjar koka vrid ventilen på flaskan medurs för att föra vatten till en koka och lägg till din pasta eller värme-och tjäna måltid.
7.
Isär och packa ryggsäcken kaminen när kaminen har svalnat helt.

tips och varningar


 • Om matlagning under en längre tid, kan bränsleflaskan behöva göras om trycklöst. Detta kan göras medan kaminen är igång med yttersta försiktighet.
 • Se till att laga mat är fritt från fysiska eller konstgjorda brännbara föremål.
 • inte hantera eller packa ryggsäcken spisen tills den har svalnat helt .


 • Relaterade artiklar


  typer av reaktorer
  hur man skall bedöma och behandla huvudvärk i vildmarken
  hur man köper en begagnad båt
  hur man splint en fraktur på underarmen i vildmarken
  hur man installerar clips på en mountainbike
  hur man lagar en fisk utan en stekpanna
  hur man ska gå camping på Hot Springs nationalpark
  kung fu skolor i Tennessee
  hur man tar hand om din talet Wavemaster
  hur man ökar förtroendet genom kampsport