hur man arbetar med ett grunt och djupt kör locka

hur man arbetar med ett grunt och djupt kör locka

Hellre än att byta till ett grunt eller djupt kör drag, överväga att ändra din teknik och använda ett lockbete som kommer att köra både grunt och djupt. Detta är både ekonomiskt och praktiskt. Om ett spel fisk är hungrig och din locka ligger i närheten och presenteras på rätt sätt, kommer fisken drabbas förmodligen det oavsett vad lurar du använder

Du behöver:. .
Grund och djup kör locka
Spö och rulle.


1.
Välj ett lockbete som kommer att köra både grunt och djupt. Det finns flera typer som kommer att göra detta men det finns få platser där du skulle vilja ett lockbete för att köra mer än 6 meter djup. Skedar, spinnare, vissa vev beten med små läppar, pluggar med svagt negativ flytkraft, och nästan alla av plast lockar kommer att göra susen. Valet är ditt.
2.
Tänka positivt. Om du inte fångar något, ta fisken är runt och hungrig men du inte får bete tillräckligt nära dem eller presentera det rätt. Dina val är att byta plats, det djup där du kör drag, hastigheten på drag eller förflyttningar av lockbetet. Med några synliga tecken på fisk aktivitet, är det bästa sättet att gå lägre, långsammare och använder mindre ryckningar eller tvära. Om det inte fungerar, flytta till en ny plats.
3.
Överväg att spara några tior genom att modifiera en djup kör vev lockbete för att köra grunt. Enkelt ta en bågfil och ta bort den främre delen av dykning läppen. Börja med att ta bort ungefär hälften och sedan klippa av mer om det behövs. Runda av kanterna med en fil. Du kan också göra din plast lockar köra mer ytligt genom att ta en tång och pressa ledningen huvudet på kroken på båda sidor. Forma huvudet i lilla dykning plan som syftar något uppåt.
4 .
Koncentrera dig på pilkfiske din locka från botten om allt annat misslyckas . Ju längre ditt spö , desto mer yta man kan täcka . Du kan jigg nästan all plast och skedar . Gör jiggar kraftfulla så lockbetet kommer att gå från botten till en eller två fot under ytan . När locka träffar botten , låt det sitta i minst 30 sekunder och upprepa processen. Du kan fånga en flundra som du kanske har missat att köra lura genom vattnet .


Relaterade artiklar


Hur man väljer en kick scooter
hur konkurrera i en tunna racing händelse
hur man köper skor för bouldering
hur man skjuter ett märke eller mållinjen när segelbåt racing
hur man lär sig Kendo hemma
hur man hanterar hugga i en liten motorbåt
hur man kan fånga och släppa ut fisk
Hur du tar en kurs i liten båt hantering
hur man undervisar små barn taekwondo
hur man använder en ninja svärd