hur man förbereder för låg påverkan camping

hur man förbereder för låg påverkan camping

Förbered för låg påverkan camping genom att lära sig priciples av "lämnar inga spår efter" filosofi. När campare inte lämna spår efter sig, minimera de eventuella påverkan på miljön deras verksamhet kan skapa, och de lämnar Moder Natur i hennes orörda, oförstörda tillstånd för dem som kommer efter

Du behöver:.
Camp spis.
Soppåsar att utföra vägra.
Spade för att gräva latrin, även kallad en "cathole".

Förbered för låg påverkan Camping


1.
Börja med en checklista. Kontrollera att du har allt du behöver och, kanske framför allt, inget du inte.
2.
Kom ihåg att ta hänsyn till mat ompackning. Packa väskor som du behöver för att packa ut dina sopor och använda förslutningsbara behållare om du är orolig luktar om.
3.
Förbered dig för en behaglig camping erfarenhet utan att gå överbord på onödig lyx objekt. Till exempel, om du har ett val mellan en batteridriven luftmadrass eller en liten, andetag-uppblåsta camping rulle, väljer det senare.

lämna några spår för Low Impact Camping


1 .
Bo på markerade leder . Trails bryter vegetation , vilket bidrar till erosion . Skonsamt campare är leden inte blazrar .
2 .
Camp i märkta campingplatser endast i populära , som används mycket områden . I avlägsna områden , dock sprida ditt läger för att undvika att skapa en permanent märke på terrängen .
3 .
Ta ett litet läger spis med dig . På så sätt kommer du inte att gräva en grop brand eller foder för trä .
4 .
Ta ut vad du tar i. Om det väcks i av dig det måste tas bort av dig. Detta inkluderar mat och skräp.
5.
Gräv en latrin minst 8 inches djup och långt borta från vatten och stigar (ca 200 meter bör räcka). Se till att fylla i din latrin när du är klar med den.
6.
Lämna skogen intakt. Om det inte har kommit in av dig måste den stanna kvar. Inte utför växter, djur eller andra souvenirer.
7.
Respekt växt-och djurliv. Titta gärna, men inte komma för nära och defintely inte röra.

tips och varningar


 • Kontakta någon av flera myndigheter som kan tala om var låg påverkan camping metoder som krävs och hur man förbereder sig för denna typ av camping. National Park Service och fiskar, Bureau of Land Management and Wildlife webbplatser är bra ställen att starta (se Resurser nedan).
 • I vissa situationer kan campare förvänta böter eller andra påföljder om de inte förbereda sig för och Följ skonsamt camping riktlinjer.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer rätt lura genom att veta vad en fisk luktar
  hur outfit en kanot
  Hur man väljer en flytväst
  hur man gör det bästa av en nöjespark
  hur man byter en genomföring i ett tält
  kinesiska kampsporter vapen
  hur man stryker en karate gi
  hur man bygger en karate bälte display
  hur kan man få syrsor betesfisk
  hur man rengör öring