hur man gör en bakgård lägereld

hur man gör en bakgård lägereld

En lägereld är en trevlig kväll tidsfördriv oavsett årstid . Gör en bakgård lägereld och ta med vänner och familj tillsammans för mat, dryck och samtal och samtidigt njuta av naturen utan att behöva lämna din egen bakgård

Du behöver :
öppen yta utomhus , minst 50 meter från en byggnad struktur .
Stora stenar eller landskapsplanering stenar .
Tände och loggar för bränning .
Liten såg.
Vattning slang med kontroll munstycke .
Tidning.
Rake.
Tändstickor eller tändare .


1 .
Börja med att välja en säker och ändamålsenlig plats i din bakgård minst 50 meter från någon struktur för att göra din bakgård lägereld . Platsen bör ha en tydlig bild av himlen , inte hindras av trädgrenar .
2 .
Använd en kratta för att ta bort löv och annat skräp bort från platsen . Rensa en tillräckligt stor yta för eldstad och plats för dina gäster . Ta bort blad hela vägen till det översta lagret av jorden . Överväg rensar bort skräp för en promenad sätt att branden om det är en bit att resa från huset till branden.
3 .
Skapa en tre fots diameter hål i marken genom att gräva ned cirka tolv inches . Placera stenar eller block landskapet runt hålet . Var noga med att inte göra ringen för stor . När du har upprättat var du vill placera stenar , skapa en liten dike och placera stenarna delvis i marken . Packa jorden runt stenarna . Stabilisera dem kommer att göra ringen vistelse i takt längre .
4 .
Samla späntveden starta lägerelden och större stockar att behålla elden när den kommer . Stack loggarna nära elden för enkel åtkomst. Se till att det finns tillräckligt med trä till hands innan du tänder elden för att undvika att söka efter ved i mörkret .
5 .
Stapla tändved i en tältkåta arrangemang . Deformationszoner tidningen och rum under tee-pee struktur . Tänd papperet försiktigt och försiktigt underblåsa om det behövs . Fortsätt att lägga tände och större bitar av trä som elden blir starkare .
6 .
Släck bakgård lägerelden genom att låta elden att dö ner mot slutet av kvällen . Efter de flesta lågorna har dött ner , släck hela gropen med vatten . Se till att all glöd är cool .

tips och varningar


 • Kontrollera lokala förordningar inom området för att se bakgård göra upp eld är tillåtet
 • Håll en trädgårdsslang i närheten när du njuter av lägerelden . Använd ett munstycke som gör att vatten som ska slås på utan det vatten som kommer ut . Detta är bra i händelse av en nödsituation , men också är bra när du är redo att släcka din eld .
 • Se alltid till branden är helt släckt innan du lämnar den .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper knapar fotbollsturnering
  smutsiga metoder på att bekämpa
  hur man lär sig kickboxning flyttar
  hur man rengör en Tae Kwon Do enhetlig
  Borttagning en häst
  hur man spelar ensam varg i paintball
  hur man får upp på en wakeboard
  Hur man knyter en havskajak på ett takräcke
  nivåer av säkerhetsbälten i kampsporter
  hur du väljer en biltävlingar kostym