hur man kan bli av mänskliga doft för jakt

hur man kan bli av mänskliga doft för jakt

Om du vill ha den ultimata fördelen nästa gång du gå på jakt läs på. Jag kommer att gå steg för steg genom detta enkelt och billig process som du läser på, men låt mig först presentera den viktigaste ingrediensen för att göra allt detta hända. KO Lukt Eliminator är en icke giftig * biologiskt nedbrytbara * helt luktfri formel som helt eliminerar alla typer av lukter "på Kontakta" inklusive den mänskliga doft för jakt. Så nästa gång du planerar din jaktresa se till att ta med en flaska KO Luktfri Eliminator. Nyckeln till att lyckas i allt du gör i livet är att ha rätt verktyg för jobbet. Jag kommer nu att gå dig steg för steg genom denna enkla process, kom ihåg att följa de strikt eftersom de helt kommer att eliminera den mänskliga doften på din jaktutrustning

Du behöver:.
Tvättmaskin alla jaktkläder.
stor plastpåse.
löv, grenar och gräs.
32oz.
 flaska KO Luktfri Lukt Eliminator.


1.
Först vill du få alla dina jaktutrustning tillsammans och tvätta den i tvättmaskinen. När du sätter dina prylar i tvättmaskinen kommer du att ersätta KO Luktfri Lukt Eliminator för tvättmedel. Du kommer att behöva lägga 2 koppar formel för att tvättprogrammet och tvätta som vanligt. Lägg sedan kläder i torktumlaren och torka helt.
2.
Detta nästa steg är mycket viktigt! Skaffa en stor plastpåse och utsidan samla upp några löv, gräs, små kvistar, etc. etc. och placera dem inuti plastpåse. När du tar din jakt redskap ur torktumlaren du vill lätt dimma KO Luktfri Lukt Eliminator om redskap och sedan placera den inuti plastpåse och förslut den stängd. Du kommer inte att ta du redskap ut tills du är ute på fältet.
3.
När du kommer till din jakt plats lätt dimma hela din kropp med KO Luktfri Lukt Eliminator sedan bryta förseglingen den plastpåse, ta ut din utrustning och klä på mig. Om du går ut för att trädbeståndet du vill utlösa några pumpar mot dina fötter när du går till fots till din monter.
4.
När du kommer till din monter du vill spraya en 10 m radie på marken vid foten av trädet, och sedan klättra upp till din monter. När du är fast ge dig själv en fin dimma av KO Luktfri Lukt Eliminator och din doft kommer att vara osynlig för alla djur i området .

tips och varningar


 • här Processen har testats och det fungerar fantastiskt . En testare satt faktiskt bredvid foten av ett träd och ett rådjur gick rakt passerade utan att ens veta en jägare var där . Det är fantastiskt i sig , medan rådjur har en så känslig näsa , och du vet att det inte tar mycket alls till spook ett rådjur eller något djur för den delen eftersom de kan känna lukten av dig innan ens se dig .


 • Relaterade artiklar


  lista över kinesiska kampsporter
  hur man lär sig Muay Thai boxning
  mma träning
  hur läger med minsta möjliga påverkan
  typer av kampsporter skolor
  hur man köper en extern-ram ryggsäck
  mma styrketräning
  hur man lär sig en kampsport hemma
  hur man ska behandla uttorkning i öknen
  hur man gör en wooden dummy stativ