hur man väljer rätt lockbete för Gulf Coast fiske

hur man väljer rätt lockbete för Gulf Coast fiske

När plocka ett lockbete , fokusera på vad som är känt om en fisk sinnen . Om en fisk strejk , ignorera eller fly utlöses av dess förmåga att se, höra, lukta och känna . Ändå fisk sinnen fungerar inte på samma sätt som vår gör . Fisk behöver inte heller anledning . Du kan tänka på en fisk hjärna som ett datoriserat program som utformats och ändrats genom miljontals år av evolution . Om ett lockbete utlöser rätt sekvens av reaktioner , kommer fisken strejken

Du behöver : .
Internet
Böcker om fiskedrag .


1 .
vet att det finns endast tre huvudkategorier av beten . Dessa kategorier är yta , grunt och djupt igång . Det finns bokstavligen hundratals olika typer av beten i varje kategori och ofta ett lockbete kommer att falla i två eller tom alla tre av de kategorier . Även detta är en bra marknadsföringsstrategi , inte faller för det . Ett locka från varje kategori kommer sannolikt fånga så många fiskar som helhet tackla låda med olika beten . Det verkliga tricket är inte som lockar du använda men att vara på rätt plats vid rätt tid och med din locka framför en ädelfisk .
2 .
Förstå att fisken inte är i stil . Till exempel lockar tron att detta år öring nappar på vattenmelon-färgad och förra året de föredrog lila har ingenting att göra med fisk att ändra sina preferenser . Det är en fråga om marknadsföring . Ordet gick ut att vattenmelon är i och därmed mer fiskare börjar använda vattenmelon-färgad plast .
3 .
Acceptera förutsättningen att den primära effekten färg har på ett lockbete är relaterad till den omgivande ljus i vattnet . Ett spel fisk skall kunna känna igen de locka som en potentiell måltid och inte vara rädd eller avstängd av det. Varför skulle en fisk finna en fluorescerande rosa locka när det inte finns naturligt bete i den färgen i sin omgivning ? Svaret är att lura sticker ut i miljön , inte skrämma fisken och fisken är hungrig . Lockelsen rörelse och vibrationer är mycket viktigare än dess färg . En generell regel när det gäller färg är att mer dämpade färger kan användas som bakgrund minskar , under förutsättning att locka ännu lättare än miljön . Färg har verkligen liten effekt .
4 .
Bortse från råd av professionella fiskare på TV om beten . Allt de säger till dig är sant , men har mycket lite att göra med antalet fisk de fångar framför kameran . De är på rätt plats vid rätt tillfälle och försöka sälja båtar och beten . Vill uppmärksamma på om det som lockbete är en yta , grunt eller djupt kör locka och att rörelsen tekniker den professionella använder .


Relaterade artiklar


hur man lär sig stridsteknik snabb
grundläggande tekniker för Ninjutsu Hatsumi
hur man gör en omvänd klinga träsvärd
hur till Mount Everest
hur man lär sig aikido online
hur läger nära portarna till arktiska nationalpark och reserv
förteckning över kampsporter flyttar
Fördelar med MMA träning
karate uniformer och utrustning
kompetens och utbildning för UFC