hur man väljer rätt lura genom att veta vad en fisk luktar

hur man väljer rätt lura genom att veta vad en fisk luktar

Medan de är inte epikuréerna , fisk förlitar sig på doften när man går efter en måltid . Även när de inte är hungrig , kommer vissa fiskar simmar nära betesfisk utan slående , när de är hungriga kan de hamna i en Feeding Frenzy orsakas av överväldigande doften av bitar av betesfisk . Under utfodring ursinne vissa spel fisk , som fläckigt öring , kommer att äta tills de kastar upp och sedan gå tillbaka till att äta . När detta händer kommer du ofta se oljeutsläpp på vatten
1 .
Tänk en omgång fisk luktsinne lika viktig men mindre betydande än syn och hörsel . Fisk föredrar levande agn och förlita sig på de två andra sinnen tills betet är nära . Ädelfisk förmodligen inte kommer att slå om betet luktar illa . Som ett resultat av det mer önskvärt fisken är lättare att fånga med en nonsmelling lockbete . Asätare fisk och andra marina livet lita mer på sitt luktsinne .
2 .
Tänk på att allt luktar gott till en match fisk skulle förmodligen till dig också , antar att du gillar skaldjur . Fisk vill att deras mat är mycket fräsch . Vissa arter som fläckigt öring äter bara bete som rör sig eftersom de vet att det kommer att bli frisk . Andra, som kungsfisk , kommer att drabba dött agn om det är mycket fräsch .
3 .
Kom ihåg att alla rengöringsmedel och rovgiriga marina livet längs Gulf Coast , liksom människor, längtar fett . Game få fisk deras fett enbart från det marina livet . Det är därför fet betesfisk och särskilt räkor , som har fett i huvudet , är så goda bete . Kungsfisk , Sheepshead och svart trumman är utrustade med munnar som tillåter dem att äta krabba , som har ännu mer fett än räkor .
4 .
Lämna det beredda dofter hemma . Olja av Shad i sprayflaska inte vända öring på . Fisk vill sitt byte färskt så , medan en liten bit av Shad på en krok kan hjälpa , kan det inte vara värt besväret och kostnaden . I allmänhet är bristen på doft på ett lockbete för att fånga ett spel fisk är inte en faktor . Kommer dock en negativ doft som motorolja stänga av dem .


Relaterade artiklar


gratis steg för steg-instruktioner för tai chi
wushu information
hur man ska gå camping på Kanalöarna nationalpark
hur man tränar för en Muay Thai kamp
hur man skyddar miljön när dykning
hur konkurrera på en reining händelse
asiatiska svärd & typer Blade
hur man startar MMA träning
Hur man knyter en karate bälte knut
hur mäta vindhastigheten vid segling