hur man väljer rätt lura genom att veta vad en fisk ser

hur man väljer rätt lura genom att veta vad en fisk ser

Att fånga en fisk, bör du fokusera på hur fiskfoder. När fisken är i skolan och utfodring de kommer att bita på nästan allt de tycker är levande och kan sväljas. Fisk är något mer benägna att slå på våra drag som är ungefär samma färg som den mat de äter på den tiden. Beten i vitt, silver eller ben kommer att göra susen. Även form spelar ingen roll, måste storleken vara ungefär samma som deras mat
1.
Tänk dig en fisk vision. Fisk upptäcka rörelse både fly en större rovdjur och att hitta en måltid. Storleken på vad rör sig är den största avgörande för om de kör eller foder. Om något är stort och går mycket långsamt på ytan, fisk inte reagerar förrän det är direkt över dem och sedan rulla iväg en kort bit.
2.
När en fisk upptäcker ljud eller vibration vid sidan av rörelse, kommer det vara mer benägna att flytta. Utan ljud eller vibration som kan fisken ta objektet är en logg. Alligator GARS förstår instinktivt detta och komma nära sitt byte genom att flytta mycket långsamt längs ytan.
3 .
Tänk reflekterat ljus . De flesta har fisk glänsande fjäll på deras sidor . Ädelfisk använda som lyser för att avgöra när de är i en god position för att anfalla . Vissa betesfisk har fläckar på sina sidor, vilket kan förvirra ädelfisk om var fisken huvud är , i synnerhet när betesfisk tätt packas i skolorna . Vissa ädelfisk , såsom öring och kungsfisk , har även fläckar , simma i skolan och är ofta bete för hajar och delfiner .
4 .
Oroa dig inte för mycket om färgen på beten . Fiskare kommer att argumentera om färg , men det är tveksamt att det gör någon större skillnad än beten som är ljus i färgen och lockar med två färger i olika ändar av färgspektrat är mer effektiva i saltvatten .
5 .
Tänk utseende lura vid fiske i klara och lugna vatten och när fisken är skolgång . När du väljer ett lockbete baserad på sikt enbart välja ett lockbete som är blankt eller vitt och rör sig oförutsägbart . Plocka en topp vatten , beror grunt eller djupt kör drag på vattendjupet och vad ädelfisk gör .


Relaterade artiklar


apa kung fu tekniker
hur man korsa spåren i slalom kneeboarding
hur man gör roliga och lätta vandringar i Zion National Park
hur man identifierar fisk
hur man köper en flugfiske väst
hur man väljer en lokal fiskeguide
hur man köper backpacking regnkläder
hur man blandar yoga med en Aikido
MMA skolor i Montana
hur man kan förhindra din kamera från frysning under vintern camping