hur man vandra Yeager canyon slinga

hur man vandra Yeager canyon slinga

Northern Arizona har några av de bästa spår och landskap som en skog har att erbjuda. Yeager Canyon Loop är norr om Prescott och erbjuder grönskande skog åsikter och frisk luft som kommer få dig att komma tillbaka gång på gång. Tre spår utgör detta sex mil slinga vandring. Vägen att få Trailhead är smuts, men det är tillgängligt via bil i torrt väder. Vandring Yeager Canyon är för ganska bra vandrare som kan hantera en sex mil lång vandring med några switchbacks
1.
Kör till leden huvudet, Yeager Canyon East som ligger norr om SR 89 från Prescott. Sväng in på grusvägen som är FR 104 till FR 413. Tag höger på 413 och på mindre än en mil du kör in på parkeringen av Mingus Mountain Recreation Area.
2.
Starta vandring ner Yeager Canyon Trail 28 som leder dig ner en stängd väg. Det bör finnas en skylt, men du kan behöva jaga runt för det. Head down leden cirka femton meter och du kommer till ett vägskäl. Fortsätt rakt fram längs stigen som rätt sida av leden går till en trevlig campingplatsen , men inte i förbindelse med slingan.
3 .
Titta på dina steg , följ stigen ner den milda nedstigningen av berget . Yeager Trail 28 korsar Trail 111 , som senare kommer du att vandra i slutet av denna slinga . På denna punkt har du trycker på halva vägen , tre mil varumärke .
4 .
Vandra längs stigar switchbacks att vissa kan beskrivas som mild , men länge . Detta område är fantastisk plats för att stoppa för bilder eller en snabb bit att äta . De synpunkter Prescott är vackra och luften frisk och ren . Den switchbacks slutar och du inser att du härstammar trettonhundra meter ner i ravinen ganska snabbt .
5 .
Håll vandring till parkeringsområdet som du ser framför dig , är detta I slutet av Trail 28 . Cross på parkeringen och leta efter Little Yeager Canyon Trail 553 . Den börjar på en gammal väg i sydöstra hörnet av Trailhead .
6 .
Följ stigen upp switchbacks som leder dig upp på åsen av berget . Leden går sedan till ett stängsel linje och ner till slutet av stigen som är ungefär en fjärdedel av mil bort vid RF 105 . Sväng vänster och gå tills du ser skylten för Yeager Cabin Trail 111 .
7 .
chefen ner leden och du kommer att se TR 350 och sväng vänster in på det . Du är fortfarande på Yeager Cabin 111 , bara en speciell del av det . Följ den till Yeager Canyon 28 och du kommer att se parkeringen du började på !

tips och varningar


 • Ta rikligt med vatten och mat till denna vandring . Protein barer kan behövas .


 • Relaterade artiklar


  hur man startar utbildning för UFC
  hur man kan fånga bete med ett kast nät
  hur man gör en lömsk ollie på skateboard
  hur man lära sig kung fu stilar
  hur man följa spåret etikett medan snöskor
  hur man landa en havskajak på en strand i surf
  hur fågel -watch
  svärd stridsträningsanläggningar
  hur man köper en flugfiske kit
  hur du kan frigöra dig från tång när snorkla