hur plocka det bästa crankbait lockbetet för Gulf Coast fiske

hur plocka det bästa crankbait lockbetet för Gulf Coast fiske

Nästa gång du är på en sportaffär, kolla crankbaits för din nästa Gulf Coast fisketur. Crankbaits är lockar med en massiv och hård kropp och en dykning fin (känd som en räkning) på framsidan. Om du får den rätta, kan du troll även från en kajak eller trampbåt

Du behöver:. .
Spö och rulle
Crankbait.


1.
Välj en crankbait med en kort dykning faktura. Som regel, ju längre räkningen, desto djupare locka går och det bredare räkningen, desto mer drag vickar. De stränder och vikar i Gulf Coast är grunda så du bör leta efter en crankbait med en kort, relativt brett räkningen.
2 .
Hitta ett lockbete med en något positiv flytkraft . Bärighet kommer att låta dig långsamt troll den på grunt vatten . Kom ihåg att rycka linjen ofta eftersom när crankbait rör sig långsamt i vattnet finns det mindre vingla . Runkar eller ryckningar din pol kommer att göra vingla oberäknelig och även göra crankbait förändring djup snabbt . Båda dessa faktorer kommer att göra åtgärden mer verklighetstrogna .
3 .
Skaffa en crankbait som har en krok i mitten eller lite framåt i centrum och en på baksidan . Du kommer att vilja arbeta lockbetet långsamt och nära ytan. Ett spel fisk är nästan lika sannolikt att slå mot mitten eller huvudet som baktill på en långsam rörelse lockbete. Det kommer definitivt att slå underifrån.
4.
Välj ett lockbete som har ett par metallkulor inuti en ihålig axel i kroppen. Dessa bollar inte bara kommer att göra ett klickande ljud som lockar till sig fisk, men kommer att öka vingla effekt och förbättra gjutning avstånd.
5.
Köp en lockbete som tilltalar fisken, inte till dig . En fisk är mer sannolikt att hitta en crankbait som primärt ljus i färg eller blank och har en självklar öga. Vit, ben eller mycket ljust grått med antingen silver prickar eller en glänsande holografisk effekt är utan tvekan det bästa lockbetet färger.


Relaterade artiklar


funktionella bekämpa konditionering övningar för fitness
CDT självförsvar utbildning
hur man handhar en fritidsbåt
hur man ska gå camping vid Ross sjön nationella friluftsområde
hur man håller syrsorna vid liv i en syrsa låda
sig att klättra en platta i klättring
hur man paddla havskajak i vinden
hur man skall bedöma buksmärtor i vildmarken
hur konkurrera på en klippa vid
hur man gör karate i garaget