hur det ska skydda mot kanten vapen med Krav Maga

hur det ska skydda mot kanten vapen med Krav Maga

En form av kampsport som utvecklats i Israel , Krav Maga , eller " närstrid " på hebreiska , är en kraftfull form av hand -to- hand bekämpa . Krav Maga är snabbt ökar i popularitet som en form av verkliga livet självförsvar , är det emellertid inte betraktas som en sport , det finns inga tävlingar och studenter inte bära uniform . En viktig Krav Maga teknik är att lära sig att skydda dig från en kontaktledning attack med kant vapen

Du behöver : .
redskap
Sparringpartner .


1 .
Förbered dig på det värsta , en av de grundläggande lektioner i Krav Maga . Antag aldrig att dina angripare i obeväpnad bara för att du inte synbart kan se en kant vapen . Knivar är små och lätt dolda i handflatan , bakom ryggen eller i många andra ställen på kroppen .
2 .
Skydda dig från en kontaktledning angrepp genom att bilda handen i en näve och lyft upp det högt du steg i något . Överarmen bör även med den sida av huvudet och armbågen böjd medan din underarm når fram. Strike handleden mot angriparens underarm förhindra den nedåtgående slag .
3 .
Håll armbågen på en 90- graders vinkel . Om du inte böja armbågen nog kommer angriparens blåsa glida ner i armen och kanten vapen kommer att slå dig i sidan . Om du böjer armbågen för långt , kommer det inte att finnas tillräckligt med utrymme mellan armen och huvudet , och bladet kan slå dig i ansiktet eller hårbotten .
4 .
motattack overhead slag genom att lyfta din icke- blockerande hand och slår ner i ditt angripare i det känsliga området mellan huvud och axel av hans slående arm . Du kan använda samma teknik för att slå din angripare i sidan av ansiktet eller i näsan .
5 .
Använd öppningen du har skapat för att ta hans handled med Högerarmen och snabbt dra ner på sin sida . På denna punkt kan du använda en rad andra tekniker Krav Maga att släppa sin kant vapen och avsluta kampen .


Relaterade artiklar


hur man gör en inre låret teknik i judo
hur man gör en stående sopa stängd vakt i Jiu Jitsu
hur man gör en Hapkido samma grab sida handled
hur man kan studera aikido tekniker
hur du utför låset americana axeln i Jiu Jitsu
hur man använder Tai Chi för självförsvar
hur man uppnår baksidan montera i modern armé combatives
hur man ska utföra de skjuta till bakre hälen krok flytta in sambo
hur man hittar en Aikido instruktör
hur du utför låset komprimering arm i judo