Hur man använder en tonfas

Hur man använder en tonfas

Medan kampsport strävar efter att förebygga våld , söker de också se till att du är förberedda i händelse att inga andra alternativ finns . Förutom att hand -to- hand slåss, har vapen utvecklats . En är Tonfa , en obalanserad trä batong

Du behöver : .
Tonfas


1
Grip en Tonfa i varje hand , håller den korta handtag . förgreningar axeln med den korta delen av axeln vänd framåt.
2 .
Genomför en kort stötte strejk genom att svänga armen i en stram båge , som om att kasta en punsch , och hålla den kortare änden av Tonfa framför din knytnäve .
3 .
genomföra en mer skadlig strejk genom att svänga i en stram båge med din näve vertikala och rullande handleden inåt så den långa änden av den Tonfa svänger runt handen i samförstånd med båge av din sving slå din motståndare .
4 .
Gör en overhand strejk föra tonfas i en nedåtgående rörelse slashing med fingrarna nedåt och vrida handleden så att den långa delen av den tonfas roterar runt handen och ner på din motståndare.
5 .
Block motståndarens strejk med tonfas genom att föra armarna upp och exponera undersidan av armarna där den långa sidan av den tonfas resten naturligt , som orsakar deras slag att landa på långsidan av tonfas .


Relaterade artiklar


hur det ska skydda mot en ankel lås
hur man spelar gombae Paree
hur man identifierar rytmer capoeira musik
hur man gör Hapkido hip kastar
hur man väljer en kniv för självförsvar
hur man gör en Shomen uchii i aikido
hur man gör Wing Chun vapen former
hur man använder innanför stängslet tekniken i Krav Maga
Hur du använder Shomen uchi - Shiho nage i aikido kampsport
hur man gör en judo tai Otoshi