hur man blir bekväm svängande en Escrima pinne

hur man blir bekväm svängande en Escrima pinne

Jag kommer att lära dig rätt teknik för hur man svingar en Escrima pinne , men också hur man grepp en . Gripande en Escrima hålla ordentligt är nyckeln till rätt svängig . Oavsett hur väl en teknik är , att prova något för första gången känns alltid lite pinsamt . Med en bra mängd praxis och uthållighet , kommer det att börja känna naturligt för dig

Du behöver : .
Escrima klubba eller någon pinne precis som det
.  (ca 30 inches lång för vuxna ).
Den bästa typen av trä jag rekommenderar är Oakwood .
.
Gott om plats att öva .
.


1 .
första , hur att greppa en Escrima pinne . Grab pinnen som vanligt med alla fingrarna , knytnäve avståndet till slutet av minnet . Pekfingret ska vara totalt avslappnad. Det finns ett antal goda skäl till detta .
2 .
andra lärdomen är den hållning . Var i guard positionen , böjda knän något .
3 .
tredje lärdomen är överkroppen ställning och hur man håller i minnet . Om du vill hålla minnet med ryggen hand , vila käppen på axeln och dölja slutet av minnet bakom huvudet och /eller i en vinkel för att dölja att det är längd . Använd främre hand att vakta eller ta . Detta gör dig mindre förutsägbar. Om du vill använda hålla fast vid din främre handen , vila den på axeln . Detta kan ha större räckvidd , men det är inte lika effektiva eftersom ditt minne riskerar att dras ut ur din hand eller din hand drabbats av någon med en annan pinne .
4 .
sista lektion är svängande pinnen . Inte Vispa hålla fast vid din handled eller hacka rakt igenom ditt mål som om det är en slaktarkniv . Det viktiga är gungar det normalt eller hugga med den . Försök att träffa saker med slutet av din käpp och inte överanstränga eller avstå räckhåll . I slutet av minnet gör mest skada.

tips och varningar


 • Få ett exempel på att träffa ett objekt som mänskliga -liknande som möjligt för att öka din skicklighet en lite om du får till en riktig kamp . Jag rekommenderar att använda aa fågelskrämma för ett exempel ( se till att fågelskrämma är utan betydelse för någon , såvida det inte är ditt eget ) .
 • Om du är ett barn , är mitt råd att höra dina föräldrar innan du gör detta .
 • aldrig använda den i huset i fall du bryta något som är av värde .
 • Swinging i ett slutet utrymme med värdefulla föremål ( i huset ) kommer att hindra din skicklighet för att du har att oroa sig inte slå artiklar och du förblir spänd eftersom du är överdrivet försiktiga. Detta kommer att utgöra en belastning på musklerna och få dig att känna sig obekväm . Du måste känna friheten svänga .
 • ALDRIG attackera någon uppsåtligen med ett Escrima klubba eller något liknande , eller du kommer att få allvarliga polisen avgifter hålls mot dig . Huvudladdning " angrepp med ett dödligt vapen " Du kommer att tillbringa många år i fängelse.
 • bara kämpa för att försvara dig själv om du inte kan undvika en kamp och ditt liv är hotat . Kämpa bara tills angriparen backar ner .
 • Escrima farligare än någon obeväpnad kampsport . Var mycket försiktig .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en aikido vrida handleden lås
  hur man använder tiger tekniker i Shaolin kampsporter
  hur man ska utföra choken att kvävas övergången i Sambo kampsporter
  hur man ska bekämpa : plocka en stridsteknik i kampsport
  hur man tränar karate kata
  hur man får ut av en kamp oskadd
  om tai chi
  hur man lär sig filipino kampsport
  hur man gör en Tang Soo Do grundläggande front kick
  hur man klär sig för budokon