Hur man väljer en kampsport skola för ditt barn

Hur man väljer en kampsport skola för ditt barn

Kampsporter, såsom karate och Tae Kwon Do , kan ge ditt barn en trevlig fysisk fitness program , en känsla av förtroende och personlig disciplin . Kampsport är särskilt gynnsam för barn som har svårt att hantera trycket av lagsporter , som de kan utvecklas i sin egen takt . I motsats till uppfattningen , göra främja god kampsporter skolor inte våld . De undervisar eleverna respekt och ansvar . Här är hur du kan hitta en kampsport program för dig barn att han kommer att njuta medan han får både fysisk och mental träning han behöver .
1 .
Forskning grundläggande aspekter av kampsporter stilar . Olika stilar betona specifika förmågor . Karate och Tae Kwon Do är " stand -up " stilar som betonar och slår . Judo är en " brottas " stil som liknar brottning . Matcha stil till ditt barns personlighet . Om han gillar att springa och hoppa , kan han vara bäst lämpad för en stand -up stil . Om han gillar att rulla och tumla , kan han njuta av en grappling -stil .
2 .
besöka skolor utan ditt barn först . Detta kommer att ge dig en chans att bättre bedöma anläggningar, och ännu viktigare , lärarna . Obs klasstorlek och den uppmärksamhet lärarna betala till varje elev. Du vill inte ditt barn att vara i en klass som innebär sparkar och slag om lärarna inte är uppmärksam och alert . Om en skola inte tillåter dig att titta på en klass innan du registrerar dig , lämna och inte komma tillbaka .
3 .
Läs detaljerna i en skolas avbetalningsplan. Ditt barn kommer att försöka den här sporten för första gången . Du vill inte göra ett långsiktigt åtagande till något han kunde inte njuta . Många kampsporter skolor tvinga studenterna att skriva under avtal som förbinder dem att betala för så mycket som 2 år värt av lektioner up front . Om de beslutar sig för att sluta , är deras lektion avgift återbetalas inte. För att starta , hitta en skola som erbjuder en månad till månad plan eller en rättegång medlemskap så att barnet kan bestämma om han verkligen tycker om verksamheten .
4 .
Chatta med andra föräldrar . Vare sig de inser det eller inte , kommer de ger en känsla av skolans övergripande attityd . Om föräldrarna verkar alltför konkurrenskraftiga eller du hör berättelser om otäcka blåmärken och blodiga näsor , hitta en annan skola .
5 .
Ta ditt barn för ett besök när du hittar en skola du vill . Fråga vad han tycker om den verksamhet som när han tittar klassen . Du vill inte att ditt barn ska skrämmas eller rädd för att bli sårad . Efter klass , har ditt barn träffa läraren . Både du och ditt barn ska känna sig fri att ställa så många frågor som du vill . Fråga om programmen skräddarsydda för nybörjare .
6 .
Fråga om främjande krav . De flesta kampsporter främjar en studerande från en nivå till nästa genom provning . Vissa avgifter krävs för studenterna att ta prov , vilket är normalt i kampsport . Du dock inte vill gå i en skola som " garanterar " ditt barn ett svart bälte i en viss tidsram . I kampsporter samhället är dessa skolor nedsättande kallas " McDojos " ( detta kommer från " Mc ", vilket är en jab på McDonald 's , i kombination med " Dojo ", vilket är det japanska ordet för kampsporter skolan) . Alla bälten --- svart och i övrigt --- ska tjänas , inte sålde .


Relaterade artiklar


hur man gör rear naked choke håll
tekniker för markstrider
om kvinnors självförsvar mot män
hur man kan kasta kunai knivar & shurikens
hur massage övre magmusklerna för kampsportare
hur du utför en DAI yonkyo i försvar mot en Shomen uchi i aikido
karatepinnar tekniker
hur man använder blinkande vingar i amerikanska Kenpo Karate
hur man gör en omoplata i mixed martial arts
hur man kan sträcka innan en sambo klass