Ninjutsu tävlar tekniker

Ninjutsu tävlar tekniker

Snabbhet, precision och fokus är nyckeln till framgång i kampsporten kallas ninjutsu . Tävlar övningar bygger inte bara hastigheten, men uthållighet och hjälpa till att fokusera sinnet på att erkänna och förstå sambandet mellan kropp och själ . Muskelkontroll , veta vad dina egna muskler klarar av och lära sig att fokusera dina muskler att göra vad ni vill att de ska göra , och när , är viktiga faktorer för att bemästra denna kampsport . Flera tekniker kan hjälpa dig delta i sprinterlopp övningar som kommer att finslipa dina ninjutsu skicklighet och snabbhet .

Höga knän Flyttar

Stärka fart och kraft i benen genom att utföra höga knän övningar och rutiner . Den höga knän flytta ökar flexibiliteten, rörelseomfång och styrka i lår , samt bättre samordning och koncentration. Stå med fötterna höft avstånd från varandra, lyft din högra knä upp till höft-eller midjehöjd och sedan placera foten över och framför den vänstra foten. Utför detta steg snabbt och koncentrera sig på balansen på samma gång . Återgå fot till utgångsläget och upprepa sedan processen med vänster knä . Försök att göra denna övning minst 10 gånger , gradvis ökande upprepningar och takt som du växer starkare . Denna åtgärd kommer att bidra till att ge kraft och fart medan tävlar .

Buttocks Kicks

Sparka din rumpa i växel genom att utföra rumpa sparkar som kommer att hjälpa till med ditt mål , placering av sparkar och makt med bakre sparkar . Gör denna övning så fort som du kan med bibehållen balans och kontroll . Med benen något mer än hip avstånd från varandra och balansera på bollar i fötter , ta höger ben upp , böjda knän , och försöka sparka skinkorna med hälen på höger fot . Gör samma sak med din vänstra fot , så fort du kan för så många repetitioner som du kan utan att förlora balansen , noggrannhet och kontroll. Detta kommer att bidra till att stärka och förlänga hamstrings , öka din tävlar hastighet .

hastighet utbildning

Tåg i en mängd olika övningar för att öka snabbhet och styrka för hög kvalitet inom ditt mönster ninjutsu träning och rutiner . Lung uthållighet , benstyrka och flexibilitet är nyckeln till framgång . Använda kabel vikter eller band motstånd kan också användas på utbildning av lårmuskler Flexor för överlägsen styrka och hastighet. Till exempel knyta en resistens band eller Theraband till en cirkel med en knut . Knyt motståndet bandet till en stadig objekt . Stig in bandet så ena änden rullas runt höger fotled . Steg bort från ankaret tills du känner motstånd från motståndet bandet . Nu , agera som om du sparka benet ut . Hänga på något för balans . Din fot ska vara cirka åtta till 10 inches från golvet , och du bör även känna draget i din höft och i främre delen av höger lår . Håll den positionen i minst 10 till 15 sekunder . Lås ej knäet , men håll det lätt böjda . Sakta lägre fot till utgångsläget och sedan byta till det andra benet , upprepa processen. Sådant motstånd och isometrisk träning kommer också att lägga kraft att alla ben , rygg och höft muskler , ökad snabbhet , uthållighet och balans för din ninjutsu kunskaper .


Relaterade artiklar


hur man gör en låg kniv hand block i Taekwondo
Ninjutsu förlamning tekniker
hur man gör kranen inriktning soo Bahk göra
hur man använder knäna i Muay Thai
hur man fly från en front choke med kung fu
hur man gör en aikido under armen kasta
hur att försvara sig mot en kniv angrepp av flera motståndare
hur man överlever i en gränd
hur man sparka igenom en styrelse utan att bryta tårna
hur man använder de cirklande vingen tekniken i amerikansk Kenpo karate