Så här avslutar en strid med en strejk

Så här avslutar en strid med en strejk

Är det möjligt? Ja , men inte nödvändigtvis i den utsträckning som man skulle hoppas . Verkliga livet är inte de filmer , saker och ting inte fungera perfekt och elegant . Ändå slutade ett slagsmål med en strejk är möjligt . . . om du vet vad du gör

Du behöver :
kunna kropp
. En möjlighet sinne .
Disciplin.
Vissa kampsporter kunskap .
Massor av praxis .


1 .
Lär dig några grundläggande kampsport från en bra lärare. Detta är inte så svårt som du tror . . . göra en del efterforskningar och agera därefter.
2 .
Ta i en grupp av grundläggande ( och det är viktigt att dessa är enkla , grundläggande strejker eller gripare ) tekniker och arbeta med dem . Öva med var och en av dem lika , notera vilka som känner sig mer korrekt med din kropp typ och smak ( dessa kommer att föredra att hand tekniker, men ett sparkar är mycket mäktiga ) .
3 .
nu , ta den teknik som du gillar mest och praktiken om och om och om och om igen på alla möjliga sätt du kan . Detta är hemligheten här : upprepning .
4 .
Ta denna teknik som du behärskar och praxis noggrannhet . Lär dig viktiga områden av kroppen och plocka ett mål . De bästa är hals , ögon och ljumske . Andra områden är käken , tempel och solar plexus . Öva om och om och om igen tills du är bländande snabb och dödliga korrekt på samma gång .
5 .
Nu sätta lite kuddar på , få en partner passar med pansar , och praktik denna teknik med ett komplett utbud av rörelse och motstånd . Detta kommer att jämna ut veck på din teknik och gör att du kan lära dig att använda den i en verklig situation .

tips och varningar


 • Disciplin och starkt sinne : aldrig upp . Låt inte tråkig upprepning komma till dig . Alltid hålla målet i sikte .
 • Fortsätt andas som du tränar . Lär dig att andas ut med strejker och in som de lasten.
 • Lär dig att använda speciell teknik i så många kreativa sätt som möjligt . Öva att använda det som ett svar på så många möjliga attacker . Öva kombinera det med en mängd olika block och rörelser .
 • Låt aldrig din teknik lida . Alltid praktiken det bästa du kan . Om du inte kan längre , växla till den andra sidan eller ta en paus .
 • När du uppnå en hög nivå av skicklighet , behålla den . Håll ödmjuk , låt inte den kompetens komma till huvudet eller du slutar att lära , sluta bli bättre , och kan även ta till missbruka denna makt
 • ALDRIG använder du skill inte är absolut nödvändigt . Det är en absolut sista utväg .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kasta kunai knivar & shurikens
  hur man gör en NCAA fäste college basket
  hur man gör fånga tekniken i norra mantis kung fu
  hur man undervisar capoeira
  hur fly från under armen framför björnkram i kampsport
  hur det ska skydda när en motståndare gripskopor och knän dig
  hemliga tips till kampsport självförsvar
  hur man använder tummarna med karatepinnar
  hur man gör kung fu Crescent och rundsparkrelaterade
  hur man undkommer en hals ta tag i kampsport