forntida stridsteknik

forntida stridsteknik

Utvecklas i en tid av flera imperier , bekämpa tekniker i den antika världen utvecklats som var så varierande och olika som de civilisationer som skapade dem . Emerging i början av den antika perioden var områden som Grekland , Egypten och Sumer råd förmågan att ge möjligheter att utrusta och undervisa världens första arméer . Dessa forntida krigare skulle få intensiv undervisning i användningen av fören , spjut och svärd . Tack vare den nuvarande återuppvaknande intresset för antika bekämpa kan öva kampkonstnär studie nu ett antal av dessa tekniker .

Välja ett vapen

Bestäm vilken typ av vapen som du vill specialisera sig och köpa den . Tack vare kampsport tidningar och Internet , har den moderna utövare en uppsjö av gamla kampstilar att välja mellan , från spjut -combat tradition av grekiska Hippolyte av den korta men genomträngande romersk gladius . Om du köper från en regional kampsport eller överskott lagra , kontrollera saldot på spjut eller svärd med båda händerna för att säkerställa att varje punkt i vapnet möter i en jämn plats för viktfördelning . Vid köp ett spjut , testa flexibiliteten i axeln genom att plantera rotändan av personalen på marken och böjer huvudet halvvägs ner för att möta den . Den allmänna tumregel är att om ett spjut är oflexibelt , kommer det sannolikt knäppa inom några veckors regelbunden träning .

Beginning svärdtekniker

Träna dig i den grundläggande nedskärningar , block och ställningstaganden av svärd bekämpa . Även om du kan så småningom välja att specialisera sig på ett visst gamla svärd stil , var och en av svärd skolorna börjar med samma kärna tekniker . Börja med att visualisera en angripare av din längd och bygga innan du när du börjar träna . Försök grundläggande overhead , ute och inne kroppsliga delar och är riktad viktiga områden av din motståndare , i synnerhet templet , hals , bron i näsan , revben , njurar , ljumske och skenben . Block är traditionellt avsedda att skydda dessa samma områden genom att avleda eller absorbera inkommande slag med "platt " på bladet . Upprepade praktiken dessa grundläggande block och delar , kliva framåt och bakåt när du växlar mellan anfall och försvar . När du är bekväm med dina framsteg med initiala omkostnader och nedskärningar sida , börja fokusera uppmärksamheten på kanten av ditt svärd . Detta hjälper till att hålla kniven stadigt medan du slice för att minimera eventuella vacklande från kniven .

Beginning Spear Techniques

Fatta ditt vapen stadigt med båda händerna och praxis växlar mellan defensiva och offensiva ståndpunkter . En offensiv hållning utsätter den punkt i spjut direkt på din stridande i förberedelserna av attacken : placeras antingen med spjutet fullutdrag framför dig eller beredd att dragkraft . En defensiv hållning är en position där "platt " i spjut axeln lätt kan fånga upp inkommande skiva eller dragkraft . När du växlar mellan dessa två " stater " i spjut bekämpa , öva på att anpassa dina fötter för att bättre tillgodose tvåhandsfattning vapen : kliver in som du stack för att förlänga dig vapen längre och återkallar och steg bakåt . Till skillnad från svärdet , är den primära funktionen av spjutet att stöta snabbt igenom din motståndares försvar . Därför praktiken flera gånger den främre dragkraft , stadigt både snabbhet och styrka med upprepning .

Avancerade tekniker

Hitta sparringpartner och börja tillämpa din teknik . Det första steget i att bygga en " kamp kontrakt " innebär klara och koncisa kommunikationen mellan dig och din partner när du utvecklar säkerhetsåtgärder medan bestämmer vem som får spela den defensiva och offensiva roll för varje sparring session . I detta steg är det rekommenderat att du använder en skum täckt spjut eller svärd , till exempel olika utbildningsprogram bo stavar och " boken " lätt att hitta på nätet och i kampsport tidskrifter . Tänk på att även utan slipade bladet på ditt vapen , kan blotta kraft av din blåsa orsaka enorm skada och bör aldrig tillämpas mot en annan person i kraft. När du prick med din partner , arbeta på din förmåga att " fånga " eller omdirigera din motståndares svärd eller spjut när du kliver in för en attack mot den inre kroppen . När du slåss mot ett spjut , är det möjligt att fälla skaftet på din motståndares vapen under din axel när du steg in på ett svärd strejk . När du slåss mot ett svärd-svingande motståndare , hålla din spjut helt förlängas för att hålla din kombattant i schack samtidigt som plötsliga och koncisa stötar på buken . För de mest utmanande vapen scenarier , par ett spjut med en annan spjut eller ett svärd mot en annan svärd , där fördelarna med antingen vapen hämmas . Förbli flitig med din träning och nyskapande med din stridsteknik , och det kommer inte att dröja länge innan du kommer att skapa och mastering tekniker själv .


Relaterade artiklar


hur man gör ett vapen av tejp
hur man gör en Tang Soo Do yxa kick
hur man ska utföra den ude gatame rak arm lås
hur punsch hårdare
hur man använder racking muskotblomma i amerikanska Kenpo Karate
hur man ansöker tryckpunkter
hur man gör hoppa in månskäran spark i Kung Fu
hur man gör en strejk wrap armbåge combo i kampsport
hur man får i form för en MMA kampen
hur man ska utföra en ordentlig front kick