fri kung fu tekniker

fri kung fu tekniker

Trots de många annonser och scheman marknadsföring på Internet , det finns inget garanterat sätt att lära sig en kampsport baserad på material från en webbplats eller " web kurs . " När det gäller att finslipa en gammal konst , inget kan ersätta den intensiva närvaron av en levande instruktör som hela tiden kan korrigera dig som du tränar . Med detta sagt , det finns många resurser tillgängliga online för kampsportare som vill komplettera sitt arbete med nya lektioner och tekniker . För de blivande praktiker som arbetar på en budget , kommer det bästa alternativet vara att titta på nätet .

online lektioner

Sök webbkataloger och sökmotorer för artiklar och andra resurser skrivna av kampsport proffs . Tänk på att antalet affärsmän och-kvinnor som erbjuder " online-kurser " i kampsporter är hög , och du kommer att behöva navigera dessa att plocka ut de vägledande ord en verklig mästare , men detta är en nödvändig nackdel för dem som söker gratis undervisning . Online artiklar och kommentarer kommer att hjälpa instruera dig om den praxis och tillämpning av olika strejker , block och ställningstaganden , och de kan erbjuda professionella insikter av en utbildad och engagerad kampkonst .

video instruktioner

Ställ datorn i ett utrymme där du kan tryggt sträcka , strejk och anger ställningstaganden som styrs av videon instruktör . Kanske den näst bästa efter att ha en riktig instruktör innan du ( och användbar på grund av möjligheten att pausa och spola tillbaka ) , online video tutorials på YouTube eller personliga webbplatser kan visa dig exakt vad ställningar ser ut i sin fullständiga form , samt med uppgifter om anatomier av olika slag, sparkar och blockerar . Att kunna öva i realtid till instruktören i videon gör det möjligt för utveckling i hand -öga-koordination och en mer personlig känsla av utbildning .

Ansökan

Hitta sparringpartner för att tillämpa strejk, block och ställningstaganden som dragits av online video . Lätt den mest fördelaktiga och pedagogiska delen av den fria kampsporter utbildning , levande bekämpa och sparring kan du göra påtagliga kopplingar till det material du har lärt dig i teorin och tillämpa den i praktiken bekämpa situationer . När sparring är det mycket viktigt att du öppen kommunikation mellan dig och din partner som du upprättandet säkerhetsåtgärder , samt att utse de tillgängliga offensiva och defensiva målen för varje sparring session . Det rekommenderas att du köper en uppsättning sparring handskar och skor för att mjuka upp din blåser och skydda lederna .

Avancerade tekniker

Tone motsvarande muskelgrupper att bäst utnyttja särskilda strejker och block . Till exempel , om du vill förbättra styrka och hastighet för en front kick kick , tillbringar tid i en häst hållning för ett möte i tid varje dag för att stärka kalven och quadricepskontraktion muskler . Om avsikt att förbättra effekten av ditt slag , praktik " burst -response " musklerna genom att göra en arm-förstärkning sekvens där snabba och plötsliga armhävningar medan om platt på golvet . Var medveten om din kropp när du tränar din formulär och urskilja vilka muskler som används vid vilka tidpunkter under dina rörelser , med inriktning på dessa specifika platser på kroppen för att stärka perifera muskler .


Relaterade artiklar


hur man gör GI choken försvaret i kampsport
hur man använder båge former i kampsport
talet Wavemaster fakta
hur man gör en axel rulle
hur man gör en Kimura lås från vakten ställning i grundläggande ju-jutsu
hur man ska motverka en vänster kombination rätt stans med ett ben attack serie i Ninjutsu
kickboxing övningar
hur man klär sig för Kendo i kampsporter
hur man kan förebygga de vanligaste kung fu skador
hur man gör JI tekniken i tai chi