hur du anpassar UFC handskar

hur du anpassar UFC handskar

Det är ingen tvekan om att MMA har blivit alltmer populärt under de senaste åren , och i spetsen för att popularitet är Ultimate Fighting Championship ( UFC ) . När fler människor blir medvetna om sport , många vill delta själva , och med det kommer viljan att sticka ut från mängden som individ . Ett sätt att göra detta är det att bära skräddarsydda handskar , inte bara för att säkerställa god passform , men också att klä upp dem så att de återspeglar personlighet bäraren .

Du behöver :
Mixed martial arts handskar
. Sax.
Dubbel tejp .
Penna.
Airbrush kit eller en uppsättning permanent akrylfärger .

Anpassa Mixed Martial Arts Handskar


1 .
Beställ en uppsättning MMA handskar i storlek önskas. Dessa kan erhållas på antingen lokal sportaffär butiker som Dick's Sporting Goods eller online på sajter som seriousag. com . De flesta MMA handskar väger fem gram , har stoppning på den bakre delen av handsken , är fingerlösa , och har handflatorna bort .
2 .
Prova på handskarna och se till att de passar ordentligt . Du kan göra mindre mängder av förändring och anpassning genom att trimma handskar med sax eller binda dem med dubbel tejp . Men innan du gör ändringar , kontrollera med de organisationer för vilka du kommer att kämpa för att göra vissa vad handske förändringar är och inte är acceptabla.
3 .
Bestäm vad logotyp eller design som du vill på handskarna . Träna en visuell representation av denna design eller logotyp på ett separat papper innan du går vidare . Återigen , att kontrollera mönster eller logotyper är tillåtna på handskar i organisationen som du ska slåss .
4 .
besluta om placering av konstruktionen , och spåra eller stencilen den på handske med en blyertspenna.
5 .
Använd en airbrush eller måla som att fylla i design med önskade färger . Se till att använda en permanent akryl-baserad färg så att den inte kommer att smitta av sig eller smeta när handskar används .


Relaterade artiklar


hur de kan förmedla vakten i modern armé combatives
hur man sparka igenom en styrelse utan att bryta tårna
hur man kan kasta ett bo personal
Tillvägagångssätt en volym hålslag
hur man undkommer drosslar och björn kramar i Krav Maga
hur man gör side kick i kung fu
hur man gör en aikido axel droppe
hur man kan sträcka fingrarna för kampsporter
hur man kan kasta ett knä spark i mixed martial arts
hur man gör en monterad ställning i ju-jutsu