hur man använder bly hand i Jeet Kune Do

hur man använder bly hand i Jeet Kune Do

Jeet Kune Do är en kampsport som utvecklades av Bruce Lee på 1960-talet . Översätta bokstavligen som ett " sätt att den avlyssnande näve , " Jeet Kune Do var Lees försök att förenkla kampsport och skapa en liten, effektiv , anpassningsbar kampsystem . Lee betonade ofta den fördelen att finna din motståndares närmaste målet med dina närmaste vapen . Ofta innebär det att använda din leda hand
1
Facing spegeln som om det var din motståndare , ta en kämpar hållning . Lee trodde på att sätta dina starkaste vapen ligger närmast din motståndare . Därför , om du är vänsterhänt , bly med vänster , och om du är högerhänt , bly med din högra .
2 .
skillnad från andra kampsporter där ledningen sidan hålls i en statisk position , Jeet Kune Do uppmuntrar dig att hålla ledningen handen i rörelse , liksom fladdrande tunga av en huggorm på väg att strejka . Utan att sänka den, eller ta den till långt över gränsen , låt din leda handen för att flytta upp och ner och från sida till sida på ett hotfullt sätt som är utformad för att hålla din motståndare på vakt .
3 .
I Jeet Kune Do , kan leda handen strejken plötsligt och från alla positioner. För ett rakt slag , starta din bly hand ut från mitten av din kropp och samtidigt behålla en vertikal knytnäve och flytta mot ditt mål .
4 .
Pivot något på din bly fot som din punsch slår ditt mål . Detta kommer att sätta mer av din axel till strejken och ge dina punsch mycket större genomslag som följd .

tips och varningar


 • Jeet Kune Do slag är avsedda att påverkan och gå tillbaka som den spricka av en piska . När du tränar , försöker knäppa dina slag tillbaka med dubbelt så fort du startade dem med .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör jiu jitsu fly björnkram
  hemliga tips till kampsport självförsvar
  Muay Thai utbildning tekniker
  tekniker på hur man kan kasta kunai knivar
  hur man gör 2- styrelsen kniv hand strejk bryta
  hur man kan blockera hög i kung fu
  Hur fungerar en dubbelverkande arbete otf kniv ?
  hur man använder nondeadly kraft
  hur man undkommer full vakt när man står i mixed martial arts
  qigong övningar för lång livslängd & god hälsa