hur man bifoga en lapp till din karate enhetlig (GI )

hur man bifoga en lapp till din karate enhetlig (GI )

Varje kampsport stil har sin egen logotyp . Medan du tränar är en uniform som kallas GI . En vanlig karate GI liknar en kostym trasa typ . En färgad är slitet för att representera din nivå av framgång. Många gånger en patch bärs på GI , för att identifiera en viss stil av karate

Du behöver : .
en karate patch
måttband.
nål och tråd .


1 .
I den underbara världen av kampsporter , är respekt och ära lärs ut till alla . Att representera och visa passion för just din stil en logo typ patch är vanligtvis bärs av alla studenter. Varje logotyp är olika beroende på stilen.
2 .
Plåstret är en separat del av material , som måste bifogas det enhetliga (GI ) . Ett gemensamt område för placering , är på gi jacka . Den vänstra bröstet är där de flesta karate stilar efterfrågan patchen installeras . En allmän idé att överväga , Plåstret ska fästas så nära ditt hjärta som möjligt . Detta utgör , din kärlek till din stil av karate .
3 .
Många patchar har en självhäftande film , som bara måste strykas på . Jag rekommenderar att använda detta system , helt enkelt för att tidsmässigt hålla till plåstret på plats , tills du kan använda en mer traditionell metod . Med nål och tråd sy plåster på plats , Var noga med att inte köra någon verkar kastade plåstret utan snarare runt perimetern.

tips och varningar


 • Ask lärare för exakta instruktioner
 • aldrig använda vassa verktyg med ute hjälp av en vuxen
 • inte bränner GI vid strykning plåstret på plats


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en piska över med karatepinnar
  hur man blir en capoeira instruktör
  om taktisk kniv slåss
  hur man vinner en Muay Thai match
  hur att ta fram inriktningen soo Bahk göra
  hur man använder kast och ta nedgångar i modern armé combatives
  hur man gör en sax kasta in Hapkido
  hur man gör en Mawashi gerii i aikido
  hur man fly från ett bakre björnkram med kung fu
  irish stridsteknik