hur man bygger en kampsport ben bår för under $ 25

hur man bygger en kampsport ben bår för under $ 25

För den som menar allvar med kampsport , är ett ben bår en post som är nödvändigt att utveckla den flexibilitet som krävs för Kung Fu och andra kämpar former . Leg bårar allt från mycket enkla till komplexa maskiner , men de har alla samma mål , ökad flexibilitet för kampsportare . Denna artikel kommer att visa dig steg för steg hur du kan bygga din egen enkla ben bår och börja uppnå denna flexibilitet du behöver i ditt eget vardagsrum

Du behöver : .
5ft x 1 tum Sch 40 PVC x 5 .
5ft x 1 tum rörisolering .
3ft platta lager w /hål .
1 tums PVC Elbow x 3 .
1 tums PVC T x 2 .
1 tums PVC Ändskydd x 5 .
1/4in X 2in insexskruvarna x 3 .
1/4in bricka x 6 .
1/4in Vingmutter x 3 .


1 .
Konstruera benen först . Det är enklast att bygga benet bitar först . Genom att använda en bit av 5 fot schema 40 PVC-rör och limmet , fäst en T bit till slut av röret . PVC- cement ställer upp snabbt , så se till att arbeta snabbt .
2 .
Skär en 3 tums rördel från en annan av 5 fot bitar av PVC . Detta kommer att vara den del du använder för att skära alla dina filler bitar från . Återstoden av detta avsnitt kommer sedan att användas i konstruktionen av handtaget på din justerbar kampsporter ben bår . Bifoga detta 3 -tums bit till övre delen av T du placerade i ena änden av benet .
3 .
Lägg till en av armbågen bitar vinkelrätt mot T. Det är viktigt att Detta verk är rak , vilket visas i bilden. Skär ett två 2 tums bitar av röret från samma pjäs du klippa tidigare lämningar . Fäst en av de 2 cm bitar till den öppna änden av armbågen och den andra till den öppna änden av T. Med två av mössor , keps både armbåge och ben bit . Denna konstruktion bidrar till att skapa ett säkert grepp för fotleden som motstår halka när du använder benet bår utveckla större flexibilitet i kampsport . Följ steg 1-3 för att bygga det andra benet pjäs .
4 .
Justera höjden på två ben sidor . Håll upp en av de enheter benet bår till din sida . Mark och skär den i ca höfthöjd . Mät och kapa den andra sidan till samma längd .
5 .
Trim de återstående PVC-rör i samma längd som de två sidodelarna . Detta blir ditt hantera. Borra ett  u00BC " hål 2 inches från toppen . Även borra en  u00BC " hål 2 inches från toppen av varje ben sektioner . Det är mycket viktigt att dessa hål radas upp perfekt med foten avsnittet , som visas .
6 .
Borra sju A u00BC " hål var 5 " på handtaget delen av kampsporter benet bår . Var noga med dessa hål exakt är uppradade ner avsnitt. Placera en armbåge i botten slutet av detta avsnitt . Skär en 5 "i PVC och bifoga det till armbågen . Cap slutet .
7 .
Lägg tre avsnitt med varandra. Passa in hålen på platt järn med hål borrade 2 inches från toppen av benet bår . Lämna ett utrymme på ca 2 hål mellan varje avsnitt . Markera och kapa två identiska bitar av plattjärn . Fäst platt järn på båda sidor av enheten med vingmuttrar .
8 .
Klipp 3 tum delar av skum och linda runt handtaget och varje ben stycke för ökad komfort när du använder kampsport benet bår . Säkra skummet på plats med eltejp .

tips och varningar


 • När stretching för kampsport , börja långsamt för att undvika muskelspänning.
 • Använd en kvarn eller Dremel för att undvika skarpa kanter på platt järn
 • Shave ojämna kanter av röret med en brukskniv innan fastnat på plats
 • För ett bättre håll , grov upp i slutet av röret med sandpapper .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en parera öppen hand punsch combo med enad bekämpa stil
  hur man gör en armbåge , nacke greppa , knä combo i kampsport
  hur man gör en låg enda ben takedown i mixed martial arts
  hur att attackera bakifrån montera i modern armé combatives
  Shaolin kung fu förmåner
  hur man kan fånga karatepinnar
  hur du utför sax inträde till ankel lås flytta Sambo kampsporter
  hur man gör en aikido armbåge droppe kasta
  stick stridsteknik
  hur man lär sig av capoeira Ginga