hur man försvara dig obeväpnad

hur man försvara dig obeväpnad

En grundläggande förståelse av kampsport är något värt att veta om någon angriper dig . Även om jag är ingen jurist Jag vet att du kan försvara dig med lagom kraft för jobbet om du är hotade . Jag ska gå igenom några grundläggande tekniker här . Använd dem endast i lämpliga försvar när han blir attackerad

Du behöver : .
bara din kropp


1
Tryckpunkter är något att gå efter i en . slåss . Tillräckligt stor kraft på dem kan få någon att svimma . De finns bakom öronen och på motsatt sida av armbågarna .
2 .
Om du är i en självförsvar situation finns det ingen anledning att spela rättvist . Böj tillbaka din motståndares fingrar . Dela upp dem om du måste.
3 .
ögon kan mejslades ut. Du kan använda fingrarna för att koppla din motståndares näsa , men anser att dina fingrar är också sårbara i en kamp så var försiktig . Templen kontroll balans . Många boxare har kollapsat efter att ha drabbats här . Slag mot den lägre delen av solar plexus och övre delen av magen är bra . Nacke och luftvägar är också svaga punkter .
4 .
Om bekämpa en manlig det klassiska slag mot könsorganen är ett bra drag .
5 .
Slam motståndarens knä och sedan köra om möjligt .
6 .
Blockering är också viktigt när striderna . Använd svepande rörelser med ena armen och kuk motsatt arm tillbaka för din egen blåsa . Den sned rygg arm bör vara att den sida av njurar för skydd . Försök att undvika när du kan. Dåligt avrättades blockering kan fortfarande skada dig . Om du inte träffar du inte hit .


Relaterade artiklar


hur man gör Shorin - ryu karate tekniker
hur man håller thai kuddar
hur man gör en fot stick i Muay Thai
hur man gör en side kick i Förenade bekämpa stil
hur man fly från ett kors handleden ta hjälp av grundläggande Kung Fu
hur man ska bekämpa ( några fler tips ) om du måste
hur man får en arm bar från en fullständig vakt i mixed martial arts
hur man gör en handled lås
hur man kastar en jab
hur man ska utföra en DAI Sankyo som svar på en katate Dori attack i aikido