hur man gör en Jeet Kune Do kick

hur man gör en Jeet Kune Do kick

Jeet Kune Do är en relativt ny kampsport som uppfanns av Bruce Lee på 1960-talet . I hans strävan att utveckla det ultimata , anpassningsbar verkliga världen kämpar system, lånat Lee tekniker från kampsporter hela världen . Som en följd av Jeet Kune Do sidekick , skyldig princip sparkar vapen i JKD , kanske mer till den franska kampsporten savate som det gör att kinesiska Gung Fu

Du behöver : .
Mirror

Hur man gör en Jeet Kune Do Sidekick


1 .
Facing spegeln som om det var din motståndare , ta en grundläggande kämpar hållning , men helst det Jeet Kune Do på vakt position . Bruce Lee trodde du ska lägga din starkaste fot framåt , så om du är vänsterhänt har din vänstra fot i spetsen , och vice versa om du är högerhänt .
2 .
Med din bakre benet , våren framåt , vilket gör att bakre foten för att ersätta din leda mul eftersom det fjädrar upp sparkar position och samtidigt reser mot ditt mål . Samtidigt , kasta ditt bly arm ut och mot ditt mål så hårt du kan .
3 .
När den bakre foten ersätter din fram och din leda armen drar dig framåt , räta din leda ben och båge foten så hälen träffar målet. Drivkraften från hoppa vidare med din bakre fot och kasta leda arm framåt bör ge din kick förödande konsekvenser .

tips och varningar


 • kasta din leda arm framåt är inte bara för fart . Om den görs rätt , det är också ett effektivt krigslist .
 • Bruce Lee hade en extraordinär gåva för att inleda icke-telegram strejker . Resten av oss måste se till att inte låta rörelsen i bakbenet vara en indikator på att vi är på väg att sparka med bly fot . Öva att köra kick med ett samtidigt plötslighet att undvika felsignaler din avsikt .


 • Relaterade artiklar


  hur man utför amerikansk Kenpo gult bälte tekniker - det Pincher
  hur man gör achilles lås som används i brasilianska ju-jutsu
  hur man ska motverka en bakre choke lasten med användning av Bushido kampsport
  hur man använder tigersågen och sparka combo i kung fu
  stridsteknik i den antika världen
  hur man använder Hapkido försvar mot en overhand punsch
  hur man levererar en strejk palm hälen
  hur du kan tjäna en Hapkido svart bälte
  hur man hittar en klass Krav Maga
  bo personal tips