hur man lär sig Shaolin Kung Fu gratis på nätet

hur man lär sig Shaolin Kung Fu gratis på nätet

Vanligtvis kallas den primära syntes av kinesiska bekämpa former införs Shaolin Kung Fu studenter till ett brett utbud av traditionella stridsteknik . Med anor från 5: e århundradet , agerade Shaolintemplet som en utbildning högkvarter för munkar och allmänna kampsport utövare . Kulminerade i totalt tio helt åtskilda slåss genrer , med var sina specifika mästare , och med djur former, såsom kran , Tiger och bönsyrsa , det var först i den 19: e talet som de första Shaolin Grandmaster skulle behärska de metoder för alla skolor . Medan den moderna kampsportare har många möjligheter att börja träna i Shaolin Kung Fu , den bästa metoden är fortfarande en stadig praxis under ledning av en skicklig mästare . Med detta sagt , med lite kreativitet och stark vilja , finns det många alternativ för blivande läkare på en budget

Du behöver : .
rum för motion
Laptop.
Sparring handskar och skor .


1 .
Kontrollera Gula sidorna i ditt område för en lista med kampsport akademier och ringa lokala sifus i ditt område . Även äkta Shaolin instruktörer som erbjuder avancemang i traditionella former är ovanliga , inget kan ersätta närvaron av en levande instruktör ständigt korrigera dig medan du tränar . För amerikanska sifus lärt direkt från tredje stormästare i Shaolin templet , Grandmaster Sin Kwang , besök ShaolinGrandMaster. com för en lista över skolor . Kontakta en lokal Sifu i ditt område och diskutera om de erbjuder någon alternativ betalningsplaner som omfattar byte eller skill- aktie . Denna överraskande gemensam metod gör det möjligt för eleven att få leva kampsporter instruktion för utbyte av sitt arbete eller kompetens ( snickeri eller barnvakt är tillval ) . En ännu billigare alternativ är att rådfråga lokala kataloger som Craig 's List eller sekretessbelagda delarna av tidningar för att söka efter träna kampsport grupper . Dessa kan träffas en eller månad , eller varje vecka , oftast i offentliga parker , och kan ge ett kostnadseffektivt sätt att utveckla din Kung Fu förmåga .
2 .
Gör en Google-sökning gratis Shaolin Kung Fu eBooks skrivna av kampsport proffs . Även om du måste navigera en enorm mängd reklammaterial och annonser marknadsföring är det möjligt att hitta gratis utbildning manualer Online , såsom den som föreskrivs av Rob Lapointe 's Online Kung Fu Instruction . En snabb sökning kan ofta ge ett antal alternativ när det kommer till gratis artiklar och böcker detaljer självlärd metoder för Shaolin undervisning . Vissa , om inte de flesta av dessa , kommer att försöka sälja dig full Online paket, som du kan vanligtvis välja att ignorera . Läsa Internet artiklar och kommentarer kommer att hjälpa instruera dig om den praxis och tillämpning av olika strejker , blockerar och arbetsställningar av Shaolin Kung Fu , och kan förbättra din träning med professionella insikter av en särskild och åstadkommit kampkonst .
3 .
Hitta kampsport tutorials på YouTube och andra webbplatser video ( en enkel Google-sökning på " gratis Kung Fu video " ger massor av resultat ) . Med dessa kan du ställa in datorn i ett rum eller utöva utrymme för säkert replikera och praxis materialet som visas på videon. En funktionell set-up kommer att ge utrymme för att engagera sig i stretching , slående , liksom friheten att skriva in ämnen samtidigt som styrs av din video Sifu . Kanske närmast tillägget att ha en riktig instruktör , och erbjuder gratis utbildning metoden ovärderlig nytta av att pausa och spola tillbaka när du går , för att träna i din egen takt . Komma åt Internet videor och tutorials kan detalj exakt vad vissa ställningar ska se ut i sin fullständiga form , samt ge specifika rörelserna för enskilda slag, sparkar och blockerar .
4 .
Övertyga en sparringpartner att följa dig med din Shaolin Training . Detta ger ett bra tillfälle att testa strejk, block , och ståndpunkter du lärt dig från Online videor . Lätt den mest fördelaktiga och pedagogiska segment av en fri kampsport utbildning , gör att praxis att utnyttja levande bekämpa och sparring dig att tillämpa dina nya Shaolin teknik i praktisk bekämpa , och gör konkreta kontakter med det material du har lärt dig hittills i teorin . Obs : innan sparring är det oerhört viktigt att du initierar kommunikationen mellan dig och din partner , för att fastställa säkerhetsåtgärder och utse tillgängliga offensiv mål . Som alltid när det gäller full -contact kämpar praktiken bör du köpa en uppsättning sparring handskar och skor , så att både mjuka upp din blåser och skydda lederna i anklarna och fingrarna .

Tips och Varningar


 • För mer information , inklusive några top- notch utbildning av experter ta en titt på " Best Kung Fu Secrets " : den livräddande råd av en ex -con på stridsträningsanläggningar . Också, " Never frysa igen "---- en resurs för kampsporter proffs .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en osoto gari ben kasta i judo
  hur man gör en Hollywood knä droppe med kasta in kampsporter
  hur man gör ett slag jab omvänd kringgå luften tillbaka kick i Taekwondo
  att försvara dig själv från någon pekar en pistol mot dig framifrån
  hur man gör au batido
  hur man gör glödande karatepinnar med billiga svart ljus !
  hur man svingar en nunchaku runt halsen
  hur man undviker järn palm faror
  hur man gör en Taekwondo hoppa tillbaka rundsparkrelaterade
  hur man har inre chi