hur man lär sig Shaolin Kung Fu gratis

hur man lär sig Shaolin Kung Fu gratis

Shaolin Kung Fu är en samling av kampsporter teknik som utvecklats i Shaolin i Kina . Shaolin Kung Fu anses vara en extern kampsporten grund av dess användning av attack och försvar tekniker . I tusentals år denna konst var hemlig , och nu har vunnit popularitet i väst . Men du kan lära Kung Fu genom att besöka skolor och betala för kurser , är det även möjligt att lära Shaolin Kung Fu gratis

Du behöver: .
Händerna slutit på nävar
Boxning väska .
Handskar (tillval för skydd ) .


1 .
Titta Shaolin Kung Fu träning videor på nätet . Gå till antingen YouTube eller Google Video och skriv " Shaolin Kung Fu tekniker . " Sökresultaten kommer att innehålla många filmer som handlar om Shaolin Kung Fu teknik och utbildning .
2 .
Du kan även hitta Shaolin Kung Fu utbildningscentrum i telefonboken . Ring ett centrum och frågar om det ger någon fri introduktionskurser . Även om inte alla kampsporter studior göra detta är det ganska vanligt och används för att locka nya studenter .
3 .
Gå till biblioteket och kolla in böcker om Shaolin Kung Fu . En bok i synnerhet är titeln " The Shaolin Workout . " Det erbjuder en 28- dagars träningsprogram för att utveckla sinnet , kropp och själ .
4 .
Gå till kungfumagazine. com och delta i forum . Klicka på länken "Register " i det övre vänstra hörnet av skärmen och ange din användarinformation för att skapa ett gratis konto . Klicka på forum länken " Shaolin Kung Fu " att skriva och läsa diskussioner om ämnet .

tips och varningar


 • Läs historisk bakgrundsinformation och Shaolin klassiska texter för att få en bättre förståelse av konsten .
 • Försök inte att göra avancerade styrketräningsprogram tekniker hemma .


 • Relaterade artiklar


  Hur man blir en SCA tunga vapen jaktplan
  hur man reparera en nunchuck sträng
  hur man gör sax sopa i brasilianska ju-jutsu
  hur angrepp från vakten i modern armé combatives
  hur man ska utföra en DAI Sankyo som svar på en katate Dori attack i aikido
  hur man gör en mitt inre underarm block i Taekwondo
  hur man gör haidong gumdo i kampsport
  hur man gör Muay Thai hoppa
  hur man gör en drake hållning
  hur man väljer en kampsport